Setari Cookie-uri

Cum sa-ti construiesti o relatie de cuplu?

In ultimul timp femeile urmeaza urmatorul trend, mai multi decat un singur El. In stitutia casatoriei se prabusteste, asta vedem cu totii, dar chiar nimeni nu mai vrea un singur partener? Daca n-ai mai multi esti pierduta, alungata de pe insula normalitatii.

Iubirea frange inima
Iubirea nu e singura, caci iti va fi luata.
Nu poti obtine suficienta iubire.
Nu merit iubirea pe care mi-o doresc.
Iubirea costa.

Inlocuieste aceste credinte negative si limitative cu unele pozitive si creatoare:

Iubirea vindeca.
Iubirea este inocenta.
Iubirea te face liber.
Iubirea nu cunoaste limite.
Iubirea e o expresie a bucuriei.
Exista iubire din abundenta in jurul meu.
Iubirea naste iubire.
Iubirea este sigura, cu cat iubesti mai mult, cu atat se intoarce mai multa iubire la mine.
Sunt dispusa sa primesc iubire.
Merit sa primesc iubirea pe care mi-o doresc.

In dragoste e ca-n viata, primesti exact atat cat poti duce, si nici un gram mai mult. Nu te mira de calitatea relatiilor tale, daca primesti mai putina dragoste, atentie si orgasme, inseamna ca tu ai blocat sursa daruirii iubirii, printr-un zid, care reflecta cata iubire crezi ca meriti. Este esential sa poti primi, si pare un lucru atat de natural si firesc, nu-i asa?

Intr-o relatie unul daruieste si unul primeste, daca pana azi ai daruit, pune-te pe locul celuilalt si invata sa primesti iubire, vezi ce simti, si ajungi sa-l intelegi si pe partener.

Daca ai primit, invata sa daruiesti, numai asa o sa ai parte de o iubire frumoasa. Frumusetea este ca tot ceea ce oferi se intoarce asupra ta. Daca doresti mai multa atentie, fii atenta, daca vrei mai multa iubire, fii iubitoare. Nu ramai niciodata fara resurse, nu te teme ca dai prea mult si celalalt nu apreciza, in tine se afla toate resursele necesare, care sunt inepuizabile.

Acest principiu se aplica in iubire, afaceri, familie, cu succes. In momentele de criza am folosit principiul daruirii si armonia s-a instalat in casa mea. Incearca, o sa fii uimita de rezultatele miraculoase ce-ti intra in viata. Lasa cantarul deoparte, saptamana asta i-am dat si mancare si orgasme si rasfaturi, daruieste daca vrei sa primesti ce-ti doresti.

Daca esti tratata bine in relatia de cuplu inseamna ca tu te tratezi bine pe tine, si e o veste excelenta, daca esti tratata rau in relatie inseamna ca tu te tratezi rau si te pretuiesti putin.
Fii atenta la tine si la felul in care te porti cu tine, vezi in ce domeniu nu te pretuiesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.