Setari Cookie-uri

Protejarea pielii de radiatia solara

Suntem in toiul verii, soarele ne insoteste din zori pana seara tarziu si este mai arzator decat in orice alt anotimp. Conform specialistilor, nu numai vara trebuie sa ne gandim sa ne protejam pielea de efectele nocive ale razelor soarelui.

Daca expunerea la soare este prelungita, cum se intampla la plaja sau in alte conditii similare, este obligatorie folosirea produselor de protectie a pielii special create pentru plaja.

Nu putem trai fara soare, este clar, dar prea mult soare poate fi periculos - chiar mortal. Cred cu tarie ca merita sa sacrificam 30 de secunde, in fiecare dimineata, ca sa folosim un produs de ingrijire personala cu factor de protectie solara minim 15, intrucat micsoram astfel riscul aparitiei cancerului de piele. Desi niciun produs nu poate bloca 100% actiunea razelor solare, este bine sa luam cat mai multe masuri de protectie pentru sanatatea pielii noastre si, la urma urmei, pentru viata noastra”, a declarat Jacquie Carter, o supravietuitoare a cancerului de piele, care este Trainer International si Director de Marketing in domeniul Ingrijirii Personale in cadrul Herbalife Ltd.

Trucuri de protectie a pielii:

• obisnuiti-va sa folositi pe parcursul intregului an produse de ingrijire personala cu factor de protectie minim 15,
• folositi mereu produse de protectie a pielii special create pentru plaja sau pentru conditii similare,
• dupa ce transpirati sau dupa ce inotati,nu uitati sa aplicati din nou produsele de protectie special create pentru plaja,
• limitati expunerea la soare, mai ales la pranz, in timpul verii,
• beti multe lichide precum apa minerala, apa plata, sucuri naturale si ceaiuri,
• purtati haine vaporoase si usoare, din fibre naturale, ochelari de soare cu protectie UV si palarii de soare cu boruri largi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.