Implantul de silicon pe sani lasati, greseala facuta de multe femei!

Implantul de silicon pe sani lasati, greseala facuta de multe femei!
Kudika
21 August 2012

Ridicarea sanilor se impune atunci cand exista un exces de piele care atarna sub areola mamara sau impreuna cu aceasta.

Lasarea sanilor se produce atunci cand acestia au avut un volum mai mare care s-a diminuat brusc sau intr-un timp relativ scurt. Cresterea in volum si implicit scaderea poate avea loc in cazul sarcinii sau cand discutam de un exces de greutate eliminat ulterior.

Trebuie specificat faptul ca in astfel de situatii pielea se retrage dar numai partial, aceasta pastrand capacitatea de a se reintinde. Acest aspect se poate verifica foarte usor prin aplicarea unei tractiuni pe pielea sanului moment in care se poate remarca imediat faptul ca se intinde excesiv.
Capacitatea pielii de a se retrage partial este motivul pentru care atunci cand se aplica implant in sanii lasati, in cateva luni de la interventie pielea se intinde in exces datorita greutatii implanturilor si sanii capata iar acelasi aspect de "lasati" in mai putin de 1 an
.”, a explicat chirurgul estetician Calin Dobos.


Pentru prevenirea lasarii sanilor care sunt deja ptozati si urmeaza sa fie supusi unei interventii de marire, excesul de piele din polul inferior trebuie indepartat, fapt ce determina aparitia unor cicatrici.
Avantajele sunt vizibile imediat: se castiga o forma placuta, ridicata si o consistenta ferma a sanului (daca tehnica este corecta) care se mentine si atunci cand nu se poarta sutien. Cicatricile pot fi doar in jurul areolei (daca sanii sunt doar putin lasati) sau in jurul areolei si pe polul inferior al sanului. In timp acestea devin insesizabile, ambele fiind in zona de sub decolteu, cea din zona areolei este la marginea zonei colorate iar cea de a doua dispare in cateva luni de la operatie, fiind pe partea inferioara a sanului.
Implantul de silicon pe sani lasati, greseala multor femei!

Cand sanul este "lasat" – sau ptozat, dar nu este mare si pacienta doreste si o marire de volum, se asociaza cu implant de silicon. In functie de cat este de lasat sanul, dupa ce se aplica implantul, se face ridicarea sanului doar prin manipularea interna a acestuia, fara cicatrici externe. Daca insa excesul de piele este mult prea mare este nevoie de indepartarea acestuia si cicatricile in jurul areolei si pe polul inferior devin inevitabile.

Foto: Shutterstock.com

Cand se face micsorarea sanilor, gradul de reducere este variabil in functie de marimea sanilor, dar si de dorinta pacientei. Cu cat sunt mai mari, mai grei si apasa pe coloana cervicala si sutienul apasa pe umeri iar femeia ii percepe ca pe o povara. Discutia dintre medic si pacienta este pasul in urma caruia se stabileste marimea sanilor de dupa interventie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri