Setari Cookie-uri

4 Lucruri care iti deschid calea spre o viata magica

Ne lasam mult prea mult ghidati de principii lumesti, cand exista principii spirituale care sunt mai puternice decat orice.

Tot ceea ce ai trait pana acum, ai trait conform adevarului tau si e complet ok, insa vreau sa te intreb daca esti fericit/a? Daca nu, de ce te agati de aceasta nefericire, cand poti sa o eliberezi o data cu simpla renuntare la ceea ce ai crezut ca este adevarat pana acum. Crezand aceleasi lucruri, nu poti decat sa traiesti ceea ce ai mai trait pana acum.

Daca iti doresti sa traiesti, iubirea, pacea, linistea, bucuria, cuvintele de mai jos pot calea catre acestea. Pastreaza-ti atentia catre senzatiile din corpul tau in timp ce citesti, si vezi ce simti.

Poti vedea cine esti cu adevarat? Eu iti spun imediat insa ca tu sa poti crede, ai nevoie de cunoasterea directa a acestora. Te invit asadar sa imbratisezi aceasta cale macar pentru o saptamana. Considera ca e un joc, si alege sa crezi ce iti spun aici. Vezi ce se intampla! Fii atent/a la viata ta in aceasta saptamana, la toate mesajele care iti ies in cale in orice forma. Poate sa fie o melodie de la radio, poate sa fie un panou stradal, un strain sau apropiat care iti spune anumite cuvinte. Vei incepe astfel sa vezi magia, sa observe sincronicitatile si sa vezi ca nimic nu e intamplator. Acest mesaj trebuia sa ajunga la tine astazi. Deschide-ti inima si primeste-l:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.