Setari Cookie-uri

Cum ne purtam parul vara?

Cum se poate purta parul in anotimpul cald? Mai jos gasiti cateva recomandari de coafuri pe care le puteti etala in fiecare zi, la serviciu, la o plimbare in parc sau seara la o intalnire cu persoana iubita.

Un articol de Hairstylist Adrian Perjovschi

Cum se poate purta parul in anotimpul cald? Mai jos gasiti cateva recomandari de coafuri pe care le puteti etala in fiecare zi, la serviciu, la o plimbare in parc sau seara la o intalnire cu persoana iubita. Efectele sunt aceleasi de fiecare data: fura toate privirile si denota naturalete, lejeritate si confort.

Foto interior si prima pagina: par desfacut, Shutterstock

Avand in vedere ca este cald deja, putem purta parul strans caci este foarte feminin si lejer. Coada de cal sau prinsa in orice fel este in tendinte anul acesta iar acest lucru nu face decat sa ne ajute.

Foto: coada de cal, Shutterstock

Ne putem prinde parul din laterale – este o coafura care reprezinta femeile puternice, cu personalitate, cu atitudine

Accesoriile sunt un plus vara aceasta – ne putem prinde parul cu ele dar sa si imbogatim o tinuta, sa atragem toate privirile celor din jur

Citește și:

O varianta foarte frumoasa si recomandata in aceasta vara este cea cu o coronita din par impletit si restul lasat liber pe spate – este foarte feminina, romantica si potrivita pentru anotimpul cald

Foto: Tutuorial par impletit, Shutterstock

La plaja putem purta parul intr-un coc de balerina- in felul acesta arata si bine si il si protejam de soarele arzator.

Foto: coc de balerina, tutorial, Shutterstock

Ca un pont: la finalul zilei, dupa ce il desfacem, parul va avea volum si va fi usor ondulat. In plus, daca folosim si un produs de protectie, actioneaza mai bine la caldura, in acest fel parul este si hidratat in acelasi timp.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.