Setari Cookie-uri

3 masti faciale care pot inlocui toata gama de produse cosmetice

Ser, crema anti-aging, iluminator, concealer si cate si mai cate - toate fac parte din programul tau de beauty. Dar cand nu ai timp sa urmezi fiecare pas din rutina de ingrijire, ce faci?

Un articol realizat deLizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Ser, crema anti-aging, iluminator, concealer si cate si mai cate - toate fac parte din programul tau de beauty. Dar cand nu ai timp sa urmezi fiecare pas din rutina de ingrijire, ce faci? In niciun caz un sacrificiu de look!
Trei masti faciale pot reda luminozitatea chipului, pot ascunde ridurile si cearcanele cat ai clipi. Nu o sa mai ai nevoie de alte produse, garantat.

Foto interior si prima pagina: masca de fata, Shutterstock

O doza buna de vitamina C (extrasa din fructul camu camu) poate camufla cearcanele si petele peste noapte. A doua zi, prietenele te vor complimenta, cu siguranta. Un ten radiant este promisiunea pe care o face si o respecta Peter Thomas Roth Camu Camu Vitamin C Brightening Sleeping Mask.

Un tratament facial la cutie? Da, se poate. Elizabeth Arden Ceramide Boosting 5-Minute Facial este un tratament in 2 pasi care incepe cu o exfoliere de 2 minute, continua cu o masca spumanta si se termina cu un ser catifelat care confera atat hidratare cat si volum, incat astupa liniile fine. Foloseste-l o data sau de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask este, asa cum bine ai presupus, o masca de ochi minune. Pachetelele sunt pline de retinol, un agent antirid puternic, si acid hialuronic, un ingredient foarte hidratant. Tine-le pe ochi cateva minute iar la final, tamponeaza usor zona ochilor cu ele.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.