Setari Cookie-uri

6 trucuri geniale de frumusete care te vor face sa arati ca la 20 de ani

Machiajul ar trebui sa-ti puna in valoare frumusetea naturala si chiar sa dea timpul inapoi.

Poti arata ca la 20 de ani oricand iti propui, nu doar printr-o dieta sanatoasa si exercitii fizice, ci si cu ajutorul unor trucuri de machiaj extrem de simple:

Foto interior si prima pagina: Shots Studio, Shutterstock

1. Foloseste un fond de ten cu o nuanta galbena la baza. Cele care au pigmenti roz doar vor acentua un ten rosiatic.

2. Defineste-ti sprancenele cu un creion special sau fard. Cu trecerea timpului, pierderile de estrogen duc la caderea parului, inclusiv a firelor de la coada sprancenei. Acopera semnele imbatranirii cu machiaj.

3. Foloseste un concealer care reflecta lumina. Cu cat pielea de sub ochi devine mai subtire, cu atat trebuie sa eviti concealerul dens. Ai nevoie de unul usor cu particule care reflecta lumina.

4. Schimba-ti creionul de ochi. Opteaza pentru unul maroniu in locul celui clasic, negru, pentru a crea un look delicat, mai putin accentuat.

Citește și:

5. Aplica un blush piersica pe pometi. Copiaza look-ul asiaticelor – aplica blushul pe cea mai inalta parte a obrajilor, in loc sa o distribui sub ei, spre tample.

6. Alege rujuri in culori putin mai inchise decat cea a buzelor tale. Chiar daca iti plac nuantele intense, potrivite sezonului rece, opteaza pentru culori deschise, satinate, care indulcesc chipul.

Nu uita - machiajul conteaza, insa atitudinea schimba totul. Asadar, profita de fiecare oportunitate si descopera frumusetea fiecarui moment, iar varsta va deveni doar un numar pentru cei din jurul tau.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.