Setari Cookie-uri

Graficul vietii: importanta de a face lucrurile la timpul lor

Se intampla sa ne propunem sa realizam ceva, facem toate demersurile necesare dar totusi lucrurile nu se finalizeaza asa cum ne-am dorit. Adunam multa frustrare si intr-un final, renuntam, spunandu-ne ca nu a fost momentul.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Cum ar fi, in schimb, daca am putea sti dinainte care e momentul potrivit pentru a face un anumit lucru? Vestea buna este ca putem afla, iar unul dintre mijloacele cu ajutorul caruia putem identifica aceasta perioada este analiza “Graficului vietii” din numerologie.

graficul vietii

Viata noastra se desfasoara ca urmare a succesiunii ciclurilor energetice de 9 ani, perioade in care o persoana poate implini diferite obiective. In acest context, exista de exemplu, un an ce favorizeaza initierea unei noi afaceri, o noua cariera, noi inceputuri, altul pentru calatorii, altul favorabil studiilor, specializarilor, altul intemeierii unei familii sau poate fi un an ce favorizeaza reinventarea, iesirea din stereotipii.

Mai mult decat atat, fiecare dintre noi are oportunitatea de a produce diferite schimbari constiente in propria viata, dar numai in anumite perioade de timp si nu aleatoriu, conform proverbului “Toate la timpul lor”. Graficul vietii, realizat printr-o analiza numerologica personalizata, ne poate oferi informatii despre anii benefici fiecarui nivel important din viata noastra.

Cunoasterea acestor momente favorabile ne ajuta sa ne folosim resursele in cel mai potrivit mod posibil si cu rezultate maxime. Ne ajuta sa facem fata mai usor si constient provocarilor, integrand, totodata, si lectiile ce asteapta sa fie intelese.

Similar, putem valorifica mult mai bine oportunitatile pe care le intalnim si putem da curs provocarilor in viata noastra in conditiile in care, in general, acestea ne scot din zona de confort si siguranta. Astfel, cunoscand anii favorabili implinirii anumitor obiective personale ce au ca scop crearea unei stari de armonie si echilibru in viata noastra, cunoscand provocarile pe care le avem de depasit, bine ar fi sa reusim sa tinem seama de aceste legi cosmice. Desi nu putem supune vointei noastre aceste legi, ne putem sincroniza cu ele pentru a ne bucura de implinire stiind cum, cand si in ce fel este important sa facem lucrurile.

Foto prima pagina: Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.