Setari Cookie-uri

Cum sa alegi creionul de sprancene potrivit in functie de culoarea parului

Probabil ai urmat pana acum trucuri si tutoriale video pentru a da forma corecta sprancenelor tale, dar esti sigura ca folosesti culorile potrivite de fard?

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Fie ca utilizezi un creion de sprancene sau conferi volum cu farduri, este crucial sa alegi nuantele potrivite pentru a crea un aspect natural, nicidecum strident.

sprancene

Foto interior si prima pagina: ipag, Shutterstock

Regula pe care ar trebui sa o urmezi atunci cand completezi trusa de farduri este aceasta – nuantele pentru sprancene ar trebui sa fie cu un ton mai deschise decat culoarea firelor tale de par naturale. Asa, golurile vor fi umplute discret iar sprancenele nu vor parea desenate sau tatuate.

In functie de culoarea parului tau, urmeaza aceste indicatii:

1. Blondele ar trebui sa aleaga o culoare cu un subton cald, de exemplu taupe. Asa, evita capcana sprancenelor cenusii, care dau un aspect nesanatos chipului.

2. Brunetele fac deseori greseala de a cauta o nuanta cat mai inchisa la culoare, preferabil negru. Urmand regula de mai sus, femeile cu par saten inchis trebuie sa aleaga nuante de maro cat mai calde, in timp ce acelea care se lauda cu suvite negre ar trebui sa ia un risc calculat, alegand nuante ciocolatii, nicidecum negru. Asadar, oricat ar fi de tentant sa folosesti creionul de ochi negru cremos pentru sprancene sau fardul de obicei rezervat pentru smokey eyes, investeste int-o nuanta care sa-ti puna in valoare frumusetea naturala.

Citește și:

3. Roscatele ar trebui sa caute nuantele de aramiu, in general orice produs care tinde spre rosu. Poti chiar cimenta produsele folosite cu o mascara aurie, care lasa un luciu frumos, natural. Aplica discret, in directia cresterii firului.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.