Setari Cookie-uri

Numerologie: Care sunt treptele succesului?

Care sunt aceste trepte ale succesului, ale impliniriii pentru fiecare dintre noi si cum ne ajuta cunoasterea lor?

Un articol realizat de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Numerologia ne ajuta sa ne cunoastem mai bine din mai multe perspective. Una dintre ele, Treptele Succesului, ne arata ca pentru fiecare dintre noi, fericirea este generata de altceva. Care sunt aceste trepte ale succesului, ale impliniriii pentru fiecare dintre noi si cum ne ajuta cunoasterea lor?

treptele succesului
Foto: Sergey Nivens, Shutterstock

Lucrurile care ne implinesc si ne aduc bucurie sunt diferite pentru fiecare dintre noi. Scara in sine reprezinta insasi viata noastra, cu toate aspectele ce o definesc. Potentialul nostru de dezvoltare, evolutia noastra are anumite trepte, etape care se succed intr-o ordine prestabilita la nivel individual, trepte ce nu reprezinta nimic altceva decat aspecte foarte clare ale vietii noastre, ale evolutiei noastre. Plecand de la data nasterii, prin analiza numerologica, putem afla care sunt aceste trepte si, totodata, care este ordinea in care ar fi de preferat sa le parcurgem, pentru a reusi sa aducem implinirea in viata noastra. Simpla descoperire a acestei structuri, numita Treptele Succesului, ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa fim atenti la etapele pe care le avem de parcurs si inteles pentru a atrage implinirea in viata noastra. Mai mult de atat, ne poate ajuta sa intelegem si care poate fi sursa ce intretine/mentine un anumit blocaj din viata noastra.

Citește și:

Cum ne influenteaza viata aceste trepte ale succesului?

O persoana care respecta si parcurge corect fiecare nivel al acestei scari, va avea toate sansele sa devina un om implinit. Mai devreme sau mai tarziu va ajunge la capatul acesteia si se va simti un om fericit. In caz contrar, viata il va intoarce mereu inapoi spre acel aspect din viata sa pe care nu l-a abordat cu seriozitate sau al carui inteles nu l-a integrat. Interesant este faptul ca fiecare treapta aduce cu sine diferite nivele de fericire si conduce simultan omul spre treapta urmatoare, pentru a descoperi un nou grad de fericire si mai puternic.

Pentru cineva, treapta ce aduce implinirea in viata lui ar putea fi reprezentata de familie, de exemplu, continuand apoi cu sanatatea, cariera, intelepciunea sau bunastarea. Pentru altcineva, creativitatea ar putea fi aceasta treapta, in timp ce pentru o alta persoana acesta ar putea fi cunoasterea sau imaginea de sine. La fiecare realizare aferenta unei trepte, persoana in cauza va simti implinire, bucurie.

In ceea ce priveste ritmul de parcurgere a scarii, fiecare o face in felul lui. Cineva o parcurge incet, studiind fiecare treapta in parte. Altul, in acelasi interval de timp, urca si coboara de nenumarate ori, o ia iar si iar de la capat. Altul, in aceeasi perioada a vietii se opreste la o oarecare treapta si acolo ramane blocat pana la sfarsitul vietii.

Cunoasterea treptelor proprii ale succesului ne ghideaza spre a ne ocupa, pe rand, de lucrurile prioritare pentru noi, cu scopul de a aduce mai multa bucurie in viata noastra si un parcurs mai lin, mai constient.

Uneori este posibil sa simtim, fara a accesa ajutor din exterior, ce lucruri sunt importante pentru noi in momentul respectiv. Alteori, daca suntem confuzi sau poate lucrurile pe care ni le dorim nu se intampla si ne confruntam cu blocaje sau tipare care se repeta, treptele succesului ne pot aduce un mare ajutor in a ne clarifica si a intelege care este drumul nostru spre implinire.

Tu ce faci in fiecare zi pentru a fi mai implinit?

Citește și:

Foto prima pagina: Peshkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.