Setari Cookie-uri

Numerologie: Cum te influenteaza adresa la care locuiesti?

Spatiul in care locuiesti sau muncesti iti afecteaza experienta de viata.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Din punct de vedere numerologic, semnificatia adresei casei tale poate prezice si influenta tot ceea ce tine de acel spatiu, de la experienta pe care o ai fiind acolo, pana la tipul ideal de activitati sociale pe care sa le gazduiesti. Fie ca te uiti dupa o casa noua sau doar analizezi posibilitatea unei mutari, investigarea energiei spatiului si semnificatia numerologica asociata cu respectiva adresa este un mod bun de a vedea daca atmosfera respectiva este potrivita pentru tine. Totodata, determinarea vibratiei casei in care locuiesti deja, fie ca ai de gand sau nu sa faci o schimbare, te poate ajuta sa intelegi anumite experiente pe care le traiesti.

adresa Foto interior si prima pagina: LindaCPhotography, Shutterstock

Pentru a afla semnificatia numarului asociat casei tale trebuie sa analizezi adresa in sine. Daca locuiesti intr-o comunitate cu mai multe case sau apartamente la aceeasi adresa, uita-te la numarul casei sau al apartamentului. Altfel, daca spatiul in care locuiesti este singurul de la adresa respectiva, numarul strazii este cel care va da vibratia spatiului.

Pentru a calcula numarul adresei tale, redu-l la o singura cifra, prin adunare repetata, daca e nevoie.

Exemplu:

Apartament # 34 = 3+4 = 7

Casa #Strada Vasile Alecsandri numarul 93 = 9+3 = 12 --> 1 + 2 = 3.

Odata ce ai calculat numarul de vibratie al adresei tale, poti afla semnificatia numerologica din spatele acesteia. Iata, pe scurt, informatii despre vibratia cifrelor adresei de la 1 pana la 9:

Citește și:

1. O casa a carei vibratie este 1 este potrivita pentru oamenii puternici, independenti. Aceste spatii sunt benefice pentru o singura persoana. Personalitatile originale pot creste si prospera in aceste spatii. In termeni de design, abordarea moderna este cea mai potrivita. Totodata, acest spatiu este ideal pentru un nou start in viata.

2. Cladirile cu vibratia cifrei 2 sunt locul echilibrului si al armoniei. Acest spatiu creeaza o atmosfera potrivita pentru parteneri sau colegi de apartament, pentru ca favorizeaza lucrul in echipa si crearea unor legaturi profunde. Femeile, in special, vor excela aici. Aceste spatii au adesea o aura romantica. Oamenii grijulii, atenti si cu tact vor prospera aici.

3. Spatiile cu vibratia cifrei 3 sunt adesea locuri care detin o energie relaxanta, distractiva si creativa, fiind o alegere excelenta pentru spiritele artistice. Este un loc foarte bun pentru intalniri si petreceri care atrag sociabilitate puternica. Oamenilor le place sa viziteze aceste spatii. Totusi, fiti atenti la energiile disparate si imaginatia debordanta, pentru ca este posibil sa fii luat de val in aceste spatii.

4. Spatiile care au vibratia cifrei 4 sunt locuri unde sunt valorizate siguranta si o atmosfera serioasa. Oamenii care se ghideaza dupa reguli si au o atitudine practica se simt bine in aceste spatii. Lucrarile de imbunatatire este posibil sa dureze mai mult decat de obicei, dar investitia merita pe termen lung. Aceste spatii creeaza o atmosfera pentru relatii solide atat cu oamenii, cat si cu cladirea, intrucat locatarii stau, de regula, mult timp acolo.

5. Spatiile cu vibratia 5 imbratiseaza schimbarea, care, uneori, genereaza si activitate sporita. Persoanele progresiste se bucura de sentimentul de entuziasm pe care aceste spatii il induc. Flexibilitatea si curiozitatea sunt necesare pentru a excela intr-o astfel de energie. Oamenii vin si pleaca din aceste spatii, fiind un flux mare de locatari. Spatiile care se inchiriaza au, de regula, energia 5 asociata.

6. Sase este vibratia casei de familie. Este spatiul in care domnesc valorile traditionaliste si care onoreaza legaturile puternice de familie. Responsabilitatea este extrem de puternica aici, favorizand grija pentru casa si cei din ea, mai ales pentru rudele mai in varsta. In aceste case, sarbatorile sunt fericite si aduna la un loc adulti si copii.

7. In spatiile care au energia cifrei 7 este pretuita solitudinea si linistea. Aceste case emana un sentiment puternic spiritual care face ca fiecare zi sa para o evadare din cotidian. Atat cuplurile, cat si persoanele singure se vor bucura de aceasta energie pasnica, care permite eliberarea stresului de zi cu zi. Cei care vor sa lucreze intr-un spatiu linistit, precum scriitorii sau terapeutii holistici, vor gasi aceasta energie inspirationala.

8. Casele care au vibratia cifrei 8 sunt adesea o investitie buna, pentru ca 8 este cifra banilor. Persoanele care cauta sa-si arate puterea financiara prin intermediul colectiilor de arta sau al interioarelor bine decorate se vor bucura de aceasta energie exclusivista. Evenimentele sociale la care sunt invitati oameni importanti pot strange bani pentru cauze caritabile. In vreme ce investitiile in imbunatatirea proprietatii pot fi avantajoase, aveti grija sa nu exagerati.

9. Spatiile cu vibratia cifrei 9 sunt cele in care toleranta, compasiunea si compania prietenilor sunt pretuite mai presus de orice. Cresterea spirituala se imbina cu munca inspirationala pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi sau lumea, in general. Oamenii care vor sa impinga limitele si sa imbunatateasca viata altora se simt foarte bine intr-o casa ce detine aceasta energie. In asemenea spatii, calatorii, profesorii si invatatorii spirituali se aduna si demonstreaza cum dragostea si acceptarea pot realiza minuni.

Pe tine cum te influenteaza energia spatiului in care locuiesti?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.