Setari Cookie-uri

Numerologie: Analiza compatibilitatii energiei de cuplu

Intr-o relatie se intalnesc doi oameni diferiti, cu preocupari diferite, fiecare cu nevoile, proiectele, aspiratiile sale.

Un articol de Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself

Pentru fiecare dintre ei, relatia de cuplu devine un cadru de manifestare a vietii individuale. Si, tocmai pentru ca fiecare vine cu datul propriu, pentru a avea o relatie implinita, e nevoie de constientizarea a ceea ce fiecare aduce cu sine.

cuplu Foto interior si prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Unu plus unu fac Noi.

Individualitatile fiecaruia dau nastere unei noi creatii si, de aceea, cuplul are nevoie sa fie inteles ca o entitate de sine statatoare, cu dinamica proprie. Mai mult decat atat, relatia are nevoie de grija, protectie si iubire si, mai presus de orice, de un demers sustinut si constient de creatie si cunoastere, plecand de la cunoasterea persoanelor care o altcatuiesc.

In numerologie, analiza cuplului din perspectiva energo-informationala clarifica elementele de compatibilitate si le scoate in evidenta pe cele care stau in calea armoniei. Este o calatorie fascinanta a descoperirii sinelui, prin oglindirea in celalalt.

Cuplul perfect nu este neaparat acela in care partenerii se imbina perfect, ci este cel in care fiecare si-a aflat rolul, si-a constietizat premizele si se bucura de efortul armonizarii cu celalalt.

Asadar, contrar unei opinii generale, perechea perfecta s-ar putea sa nu o gasim in cei asemeni noua, care ne valideaza, ci in cei diferiti fata de noi insine, care ne provoaca, ne starnesc comoditatile, ne pun fata in fata cu schimbarea si ne obliga la evolutie personala.

Sa nu uitam ca in relatia de cuplu ne completam reciproc, insa implinirea se face individual.

In momentul in care se constientizeaza acest aspect al relatiei, calatoria alaturi de celalalt va fi una de durata, echilibranta si plina de iubire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.