Setari Cookie-uri

Semnele universului: Angel numbers - cum sa descifrezi numerele care se repeta

Semnele sunt peste tot. Cei mai multi dintre noi inteleg si simt ca voalul dintre lumi este subtire. Fie ca ne numim empatici, intuitivi, sensibili sau pur si simplu conectati, intelegem ca exista energii mai puternice care lucreaza deasupra noastra, in ajutorul nostru.

555

Schimbari majore reverbereaza in intreaga ta viata! Ca sa mentii aceste schimbari la un nivel cat mai elevat cu putinta, ai grija sa-ti mentii ganduri constructive si ramai centrat in rugaciune si afirmatii.

666
Iti concentrezi prea mult gandurile pe iluziile materiale. Eleveaza-ti gandurile in mod spiritual, pentru ca viata ta sa revina pe calea cea buna.

777

Este un lucru clar ca te afli pe calea cea buna, in fiecare aspect din viata ta. Ramai echilibrat si constient la nivel spiritual, astfel incat sa poti merge mai departe pe aceasta cale luminata.

888

Acesta este un semn foarte norocos de sprijin financiar si total din partea Universului. Banii se revarsa in calea ta!

999

Acesta este un mesaj care inseamna incheierea unui capitol important din viata ta, iar acum e momentul sa te apuci de munca – fara amanare – pentru urmatorul capitol. Aceasta secventa numerica este asemenea alarmei unui ceas desteptator, care suna tare ca sa te impulsioneze sa lucrezi pentru menirea vietii tale!

Citește și:

Alte carti de Doreen Virtue

*nota autoarei: s-ar putea sa remarci faptul ca unele secvente numerice au semnificatii similare, indeosebi atunci cand secventele sunt foarte apropiate intre ele. Acest lucru se datoreaza schimbarilor foarte subtile ce au loc pe masura ce evoluam de-a lungul oricarei cai sau intentii. De obicei, evolutia se produce in pasi foarte mici, iar numerele de inger exista ca sa te incurajeze de-a lungul drumului.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.