Setari Cookie-uri

Singuratatea in doi: Plec sau raman in relatie?

Consum de energie. Frustrari. Nemultumire. Ce sa fac? Mai continui sa lupt pentru iubirea mea? Dilema ma urmareste. Mai pot sa-mi salvez relatia?

2.Intelegerea, aprecierea, iubirea

E in firea fiecarui om sa-si doreasca sa fie inteles, sa iubit si apreciat si cand nu se intampla avem tendinta sa ne retragem sau sa atacam cealalata persoana pentru ca nu ne indeplineste asteptarile. Daca vrei sa fi apreciata, incepe prin a-I aprecia pe ceilalti oameni din viata ta. Suna simplu dar chiar functioneaza. Vei fi surprinsa sa observi raspunsul celorlalti. Lasa ego-ul la o parte. Daca ai impresia ca in iubire e ca si in economie, cu cat dai mai mult cu cat mai putin ramane pentru tine, te inseli. Iubirea nu e o afacere.

Daca nu te simti iubita si apreciata, incepe sa te deschizi si observa dragostea si aprecierea pe care ceilalti ti-o dau si de care poate nu ai fost constienta pana acum. Incepe cu lucrurile marunte, si imbraca-te cu sentimente pozitive.

3. Prioritatea in relatia ta.

Multe cupluri nu acorda atentie relatiei lor. Lipsa apropierii si conexiunii poate fi coplesitoare si poate cauza un sentiment de singuratate. Fa din relatia ta o prioritate. Aloca timp partenerului tau asa acum aloci pentru celelalte domenii ale vietii tale.

Sexul incepe mult inainte de a ajunge in dormitor, incepe cu gandurile pe care le ai de-a lungul zilei la partenerul tau? Cum sunt pentru tine? Pozitive sau negative? Va bucurati cand va vedeti, va exprimati bucuria si afectiunea sau va salutati cu o lista de cumparaturi sau lucruri care trebuiesc facute?

Tu astepti semne de la el, el de la tine si uitati de nevoile de afectiune si conexiune. Deveniti parteneri de afaceri in loc de iubiti. Dragut, nu?

4.Cine are dreptate?

Lupta pentru control este un mare inamic. Deindata ce rostesti cuvintele magice, zidurile de aparare se inalta si partenerul tau devine inamicul tau.

Ce iti doresti? Sa ai dreptate sau sa fi fericita? Diferentele de opinii nu sunt un lucru rau. Ai sa fi surprinsa cat de mult conteaza sa iti exprimi parerea insa respectand-o si pe a lui. Poti chiar folosi cuvintele: ‘’Iti respect parerea insa eu eu cred ca ….’’.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.