Setari Cookie-uri

Singuratatea in doi: Plec sau raman in relatie?

Consum de energie. Frustrari. Nemultumire. Ce sa fac? Mai continui sa lupt pentru iubirea mea? Dilema ma urmareste. Mai pot sa-mi salvez relatia?

Inainte sa-l judeci sau sa-l acuzi opreste-te pentru un moment si respira adanc. Intreaba-te daca incercand sa il convingi ca nu are dreptate va indeparteaza sau va apropie. Uneori presupunem ca stim ce gandeste sau ce simte celalat, cand de fapt nu stim. Inainte sa faci acuzatii ia-ti timp sa intelegi situatia din ambele perspective.

5.Vii cu bagajul relatiilor anterioare in relatia prezenta.

Treci de la o relatie la alta in speranta ca ea iti va inlatura singuratatea, inainte sa tragi invatamintele experientei care s-a incheiat. Uneori nu descoperi ce nu a fnctionat in relatia precedenta si ce ai fi putut face diferit. Repeti si repeti aceleasi greseli si te astepti ca rezultatul sa fie diferit.

Inainte sa te avanti inspre o noua relatie, acorda-ti timp si energie, detaseaza-te de trecut, iarta-te pe tine si partenerul tau si stabileste ce ai vrea sa se schimbe in viata ta.

Toate aceste aspecte pot influenta cursul relatiei tale. Viata inseamna invatare, evolutie si e doar una. Meriti sa fructifici fiecare clipa cu emotii pozitive, insa nimeni nu alege pentru tine. Daca preferi sa traiesti in mediocritate si in nemultumire, e decizia ta. Daca cazi in capcana de a spune’’ stiu tot’’ insa actiunile tale demonstreaza altceva, asuma-ti responsabilitatea.

Sunt aici pentru tine, daca scopul tau e sa te dezvolti si sa-ti traiesti viata la un nivel superior. Lasa-mi un comentariu sa stiu daca existi si lasa-mi un comentariu daca ai o scuza pentru o viata traita prost.

Cu drag
Cristina Miculete

Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.