Setari Cookie-uri

10 rochii maxi pentru aceasta iarna

Croiala maxi este una dintre cele mai chic in aceasta iarna. Poate si pentru ca imbina perfect detaliile la moda cu elementele ce confera confort si lejeritate in miscari. Liniile acestea lejere, croielile oversize sunt prezente de la piese vestimentare, la genti (geanta-valiza), la incaltaminte (cizmele lungi, peste genunchi) si pana la bijuterii (colierele-statement cu pietre masive sunt piese-cheie de sezon).

Revenind la maxi in vestimentatie, insa, croiala oversize e intalnita de la jachete si paltoane, pana la pantaloni, pulovere, topuri si bluze si pana la fuste si rochii. Astazi, ne oprim la modelele de rochii maxi, croite lejer, de efect in aceasta iarna. Iata, deci, ce se poarta:

Rochia maxi din satin negru este printre primele variante pentru ca este un model versatil, usor de purtat seara sau de ocazie, dar si casual, cu T-shirt sau camasa alba si cizmel lungi.

Rochie lunga neagra

Rochie: 330 lei

Din aceeasi gama de rochii pretioase face parte si rochia maxi diafana din matase, voal sau tulle fin. Cauta o varianta nude si poarta-te ca o balerina, tocmai aceasta a fost si intentia marilor designeri cand au creat-o!

Rochie roz pal

Rochie roz: 479,99 lei

Rochia maxi, cu maneci lungi, croita larg de sus pana jos, eventual cu detalii ce amintesc de Epoca Victoriana (guler pe gat, maneci bufante, cu mansete inalte) este o varianta chic, ce poate fi purtata cu bocanci, intr-un outfit casual si cu botine flats la birou.

Citește și:

Rochie maxi

Rochie maxi: 899 lei

Rochia maxi tricotata este o alta varianta sport sau casual pe care o poti asorta unor cizme sau bocanci, intr-un look military.

Rochie lunga albastru inchis

Rochie albastra: 154,99 lei

Desi e plina iarna, un alt model de rochie maxi in tendinte este rochia cu imprimeu floral, din material fluid. Am vazut-o la Etro, cu boots si geaca Biker din piele, si aceasta croita amplu si la Alberta Ferretti cu botine de catifea si blana.

Rochie cu imprimeu floral

Rochie: 388,65 lei

Rochia maxi plisata este cu siguranta piesa de sezon si este modelul pe care ti-l recomand daca mergi la un eveniment special.

Rochie lunga gri

Rochi gri: 1390 lei

La fel de pretioasa este si rochia maxi, din catifea. Ai grija la aceasta textura, ea poate incarca silueta si te poate “purta” ea pe tine daca nu esti o tipa asumata, curajoasa, ce experimenteaza vestimentar.

Rochie cu umarul gol

Rochie: 149 lei

Tot pentru femeile curajoase, recomand ca inspiratie Roberto Cavalli ce combina rochia maxi din dantela transparenta cu un palton maxi cu multa blana. Tot transparente – de data aceasta din voal fin, cu tiv din blana!) am vazut si la Blumarine si la Valentino, alaturi de jacheta Punk si accesorii in acelasi stil.

Citește și:

Rochie lunga cu dantela

Rochie: 649,90 lei

O alta rochie maxi a acestui sezon si-a gasit inspiratie in rochiile Jazzy ale anilor ’20. Doar ca este adaptata prezentului. Ia rin prezent rochia paietata este pana in pamant, fie cu bretele subtiri, tip spaghetti, fie cu maneci si alte texturi pretioase inserate – dantela, voal, tulle, piele.

Rochie cu paiete

Rochie cu paiete: 369 lei

Daca iubesti liniile feminine, texturile diafane si influentele spaniole, te anunt ca rochia maxi cu muuuulte volane este in mediul ei in iarna aceasta. Gasesti inspiratie de cum s-o porti, la Gucci si la Chloe.

Rochie lunga neagra

Rochie cu volane: 385 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.