Setari Cookie-uri

Esarfe cu imprimeuri primaveratice

Esarfa este un simbol al elegantei, al feminitatii, al bunului gust. Esarfa este cea la care apelezi cand vrei sa-ti protejezi gatul, atunci cand vrei sa-ti acoperi capul sau vrei sa obtii un look elegant-chic.

Pentru unele dintre noi, esarfa a devenit un accesoriu indispensabil. O purtam iarna, o purtam primavara, o luam cu noi la job, dar si la petrecerile la care suntem invitate.

Daca stam sa gandim in profunzime, esarfa este cea care ne cunoaste toate secretele, care retine parfumurile tuturor celor cu care interactionam si care ia parte la cele mai importante evenimente din viata noastra.

Si pentru ca ne apropiem cu pasi repezi si mult entuziasm de prima luna de primavara, m-am bucurat sa fac o mica selectie cu esarfe matasoase ale caror imprimeuri ne duc cu gandul la frumosul anotimp.

Esarfe

Esarfa tubulara: 64,99 lei; Esarfa cu franjuri: 91,99 lei; Esarfa cu imprime: 59,90 lei

Sunt esarfe confectionate din materiale fine, subtiri, cu modele florale in culori calde, care iti lumineaza chipul si pun in valoare trasaturile fetei.

Foloseste-te de esarfa atunci cand porti camasa cu sacou, cand imbraci trench sau geaca de piele, cand porti rochite, fuste, cardigane si pulovere. Sau, mai pe scurt, tine esarfa la tine in orice moment al zilei. Nu stii cand ai nevoie de ea.

Citește și:

Esarfe

Esarfa Moschino: 379 lei; Esarfa de matase: 299 lei; Esarfa multicolora: 269 lei

Tine cont de faptul ca esarfa iti poate fi de folos in realizarea unei coafuri lejere (boho style), poate fi utilizata pe post de curea sau de accesoriu la geanta si iti protejeaza parul de vant, de ploaie si de soare. Si iti este utila chiar si la plaja.

Sursa Foto Front Page: Harits Mustya Pratama/unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.