Setari Cookie-uri

Camasi casual pentru outfit-uri lejere

Cand vreau sa ma simt confortabil in hainele pe care le port (pentru ca nu intotdeauna imi iese asta), port blugi skinny, tricou si o camasa in carouri.

Pe cat de antipatica mi-a fost camasa camasa clasica alba, pe atat de tare indragesc camasile casual in carouri sau cu diferite imprimeuri. Acele camasi care nu imi impun prin croiala si material sa le port in combinatie cu pantaloni si pantofi eleganti, ci acelea care imi ofera libertatea de a ma simti feminina si atragatoare daca le port cu blugi skinny sau boyfriend si pantofi sport in picioare.

Mai jos iti las recomandarile mele in materie de camasi casual cu care poti crea outfit-uri moderne:

Camasa in carouri

Avand in vedere ca am o slabiciune pentru puloverele si tricourile lungi, care imi acopera posteriorul, camasa din imagine are o bila alba de la mine. Este un model pe care il porti cu blugi lejeri si pantofi sport.

Camasa in carouri cu buzunare

Camasa cu buzunare: 79 lei

Camasa cu broderie

O camasa cu broderie casual-eleganta pe care o combini cu pantaloni drepti, pana la glezna, si pantofi office fara toc – pentru un look business, sau cu pantaloni larguti si pantofi sport – pentru un look lejer.

Citește și:

Camasa cu broderie

Camasa cu broderie: 99 lei

Camasa de blugi

Despre camasile de blugi am mai vorbit in materialele anterioare, insa acesta este un model pe care l-am descoperit abia acum, un fel de denim prafuit, care cred ca imi place cel mai mult din toate cate am vazut. Outfit-ul lejer il obtii daca o combini cu blugi si adidasi.

Camasa de blugi

Camasa denim: 129,90 lei

Camasa cu imprimeu floral

Camasa cu imprimeu floral iti ofera din start confort datorita materialul fin din care este confectionata. Desi are model floral, nu inseamna neaparat ca cere a fi purtata cu pantofi cu toc si fusta. La urma urmei, norocoasele care nu gasesc nimic sofisticat in mersul pe tocuri pot crea un look lejer de primavara din combinatia: camasa + blugi + botine.

Camasa cu imprimeu floral

Camasa cu model floral: 155 lei

Camasa lunga in carouri

Un model de camasa in carouri pe care as purta-o mandra de mine cu botine si skinny jeans. Este un look elegant si lejer in acelasi timp, un outfit care m-ar facea sa ma simt bine in pielea mea oriunde m-as afla.

Citește și:

Camasa lunga in carouri

Camasa lunga: 155 lei


Ei bine, cam atat cu camasile pentru astazi. Nu uita sa mai aduci cateva in dulapul tau pentru ca primavara abia acum vine.

Sursa Foto Front page: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.