Setari Cookie-uri

Pantaloni in culori pastelate

Regula numarul 2 in moda pentru o viata mai frumoasa: poarta haine in nuante viu colorate. Regula numarul 1 ramane: poarta doar haine care te ajuta sa te simti bine in pielea ta.

Asa ca primavara lui 2017 trebuie sa te prinda pregatita cu un raft dedicat hainutelor in tonuri calde. Sa zicem ca bluze, tricouri si jachete colorate mai porti, dar sunt sigura ca prea putine dintre noi renunta la blugii si pantalonii clasici negri sau albastri. M-ai prins, eu sunt una dintre ele.

Doar ca, de cand lucrez aici, mi s-a deschis apetitul pentru culoare, eleganta, feminitate dusa la extrem. Acest job m-a ajutat sa imi schimb preferintele si sa imi doresc mai mult de la mine.

Hmm… daca stau bine sa ma gandesc, eu nu port altceva in afara de blugi. Ies din ei doar ca sa ma racoresc intr-o rochie sau fusta, dar in materie de pantaloni, picioarele mele nu au simtit alt material. Acum ca am scris asta, mi se pare de-a dreptul trist ca timp de 29 de ani am fost atat de… fraiera.

Ideea acestui material a pornit de la nerabdarea cu care astept primavara si din dorinta de a ma motiva sa mai tai o schimbare de pe lista mea din cap. O sa raman fana infocata a hainelor negre cat o sa traiesc, dar pastelurile ma atrag din ce in ce mai mult.

Citește și:

Visez la cel putin cinci perechi de pantaloni skinny, evazati, vaporosi in nuante de roz, lila, rosu si galben. Modele din materiale care sa-mi lase pielea sa respire si sa nu atraga foarte tare caldura la 30 de grade. Modele in culori care ne binedispun si care atrag complimente din partea celor cu care ne intalnim.

Pantaloni trei sferturi

Pantaloni rosii: 269 lei; Pantaloni cu impruimeu: 224,25 lei; Pantaloni roz: 269 lei

Cand alegi sa porti un pantalon in culori pastelate, trebuie sa fii putin atenta la celelalte culori pe care urmeaza sa le pui pe tine. Indicat este sa optezi pentru nuante in aceleasi tonuri, sau nu o sa dai niciodata gres daca le combini cu negru sau alb.

Pantaloni de primavara

Pantaloni galbeni: 319 lei; Pantaloni roz pal: 119,90 lei; Pantaloni largi: 290 lei

Parerea mea este ca avem nevoie de multa culoare in viata noastra. Prea mult gri, prea multe capete aplecate si frunti incruntate, prea multa indiferenta la fiecare pas pe care il facem. Hai macar prin hainele pe care le punem pe noi sa coloram putin lumea.

Citește și:

Sursa Foto Front page:p exels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.