Setari Cookie-uri

5 tipuri de jachete pentru primavara

Sa vina primavara cu alaiul ei cu flori, numai sa vina odata! Pentru ca am gasit in magazinele online o sumedenie de hainute superbe pe care abia astept sa le prezint in materialele mele, dar si sa le port.

Satula de geci imblanite si paltoane, m-am decis sa intru in atmosfera de primavara si sa intocmesc o lista cu hainele si incaltamintea de care am nevoie pentru o primavara ca la 30 de ani.

Jachetele sunt esentiale pentru mine si nu pot iesi pe usa fara ele, motiv pentru care m-am interesat sa vad ce modele gasesc online, pentru ca timpul si comoditatea nu imi permit momentan sa ma abat de la drum cand plec de la birou si ma indrept spre casa.

Iata cele 5 tipuri de jachete de care poti sa te bucuri primavara asta:


Jacheta tip sacou

Jacheta tip sacou este cea mai eleganta dintre toate. Este cea pe care o porti numai in combinatie cu pantofi stiletto si botine sau, daca nu porti sub nicio forma sa iti pastrezi echilibru pe tocuri, se accepta si varianta pantofului office cu talpa joasa.

Se poarta atat cu pantaloni si bluze din material fin, cat si cu fuste si rochii.

Citește și:

Jachete tip sacou

Jacheta: 185 lei


Jacheta lunga

Sunt unele femei, printre care ma numar si eu, care se simt mai confortabil daca bluzele si jachetele pe care le poarta le acopera posteriorul. Motiv pentru care am selectat acest model inedit de jacheta roz prafuit cu imprimeu floral.

O jacheta de primavara in toata regula, de la material la culoare si desen. As recomanda sa se poarte tot cu pantofi eleganti, chiar daca in partea de sus alegi sa imbraci blugi sau pulover.

Jachete de primavara

Jacheta: 305 lei


Jacheta din piele

Jacheta din piele nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este primul model de jacheta la care ne fuge gandul atunci cand spunem “haine de primavara”.

Mi-a placut intotdeauna sa combin o astfel de jacheta cu ghete de piele pana la glezna, blugi skinny si tricou, insa nu imi indisplace cand vad alte femei care o asorteaza cu pantofi cu toc si pantaloni tot din piele.

Citește și:

Jachete din piele

Jacheta: 269,90 lei


Jacheta fara inchidere

Desi prefer jachetele cu inchidere si cu buzunare, in zilele foarte calduroase de primavara nu m-ar deranja sa port acest model de jacheta cu revere mari.

Este o piesa vestimentara eleganta, care se completeaza perfect cu o rochie, pantaloni drepti sau fusta cu talie inalta.

Jachete de primavara

Jacheta: 139 lei


Jacheta bomber

Jacheta bomber este inca de anul trecut un must have. Daca nu ai apucat sa ti-o achizitionezi sezonul trecut, primavara lui 2017 este un prilej si mai bun.

Si daca tot este anotimpul florilor, nu ar strica sa optezi pentru un model in culori vii, ba chiar cu imprimeu floral.

Bucura-te de jacheta bomber in orice moment al zilei, pentru ca se muleaza cu usurinta oricarui stil.

Jachete Bomber

Jacheta: 204,99 lei


Sursa Foto Front Page: Olesya Kuprina/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.