Setari Cookie-uri

Ce haine din catifea se poarta inca in 2017

Catifeaua isi pastreaza locul in topul preferintelor si in 2017. Din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasca jacheta, rochia si body-ul.

Este elegant, feminin, boem si misterios sa porti catifeaua. Este si confortabil, iar asta este prima calitate pe care o cautam atunci cand ne cumparam o haine, fie ca este vorba de o rochie sau o bluza. Insa catifeaua nu este pentru oricine, ci este pentru tine, femeia optimista si sigura pe ea, femeia fina si eleganta, care arunca priviri seducatoare si se se remarca prin miscarile delicate.

Acum ca ne-am lamurit cu asta, vine partea in care trebuie sa iti recomand si cateva dintre articolele vestimentare pe care ai putea sa le achizitionezi pentru a ramane in pas cu moda.

Asa cum spuneam la inceput, in 2017 pastreaza la vedere jacheta din catifea. Este o piesa vestimentara eleganta, dar care se adapteaza fara probleme oricarui stil. O poti purta in combinatie cu fusta eleganta, dar si cu pantaloni sport (de preferat din acelasi material), cu cizme inalte, dar si cu bocanci.

Citește și:

Nu spune “pas” salopetelor si body-urilor din catifea. O sa arati absolut senzational in ele, iar avalansa de complimente si priviri aruncate pe furis o sa ai impresia ca nu se mai termina. Iti recomand sa porti o astfel de salopeta cu cizme peste genunchi tot din catifea, formandu-se astfel un ouftit potrivit pentru iesirea in club.

Haine din catifea

Bluza: 99 lei; Salopeta: 219 lei; Body: 186 lei

Pantalonii de catifea sunt o piesa vestimentara pretentioasa. Nu ii poti purta oriunde si orisicum. Cand ii imbraci, trebuie sa fii extrem de atenta la celelalte hainute pe care vrei sa le adaugi si la incaltaminte. Daca optezi pentru modelul evazat, combina-l cu pantofi cu toc, top sau bluza cu umerii goi din catifea, haina de blana si palarie.

Haine din catifea

Jacheta: 489 lei; Pantaloni: 299 lei; Rochie: 304 lei

Si, fara doar si poate, rochiile raman primele in clasament, chiar daca le-am pastrat pentru la final. Am vazut pe magazinele online o multime de modele pe care le poti imbraca cand mergi la birou, dar si modele sofisticate, pentru evenimente importante.

Citește și:

Rochii de catifea

Rochie midi: 169 lei; Rochie dreapta: 589 lei; Rochie scurta: 189 lei

Cam atat pentru astazi cu hainele din catifea. Promit sa revin cu actualizari cu prima ocazie cand dau peste modele noi cu care mi-ar placea sa te vad imbracata.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.