Setari Cookie-uri

7 rochii sexy de purtat de Valentine's Day

Rochia – piesa vestimentara eminamente sexy. Piesa vestimentara feminina, eleganta, ladylike. Si mai cu seama, piesa vestimentara usor de asortat si cu efect incendiar asupra domnilor.

Si pentru ca se apropie seara in care ne dorim atentia lor, am cautat cele mai frumoase si senzuale modele de rochii din care tu sa-ti alegi peferata la intalnirea voastra de Valentine’s Day.

Fie ca alegeti o cina romantica la un restanurant, fie ca ati planificat o iesire la film ori la teatru, fie ca veti savura o sticla de vin acasa, de Ziua Indragostitilor trebuie sa fii sexy.

Si iata cateva sugestii tres-chic de etalat si cucerit audienta de Vday. Iata cateva modele de rochite in care sa te simti si sa fii cea mai frumoasa:

Rochia neagra ramane piesa de rezistenta. Este eleganta, pretioasa, mereu sofisticata si are efect de subtiere a siluetei. Cauta un model dintr-o textura wow – catifea, dantela, brocart, satin, matase – si accesorizeaza cat mai simplu.

Rochie neagra

Rochie: 489 lei

Rochia rosie este noua rochie neagra! O nuanta de rosu saturata, bogata, inchisa este in trend si se potriveste cu bijuterii si accesorii aurii si nude.

Citește și:

Rochie rosie

Rochie rosie: 284,99 lei

De la culoare, trecem la croiala si te sfatuim sa alegi o rochie cu decupaje surprinzatoare. In zona umerilor, sau in talie, pe maneci sau pe spate, decupajele reprezinta zona de interes a tinutei.

Rochii cu umerii decupati

Rochie: 189 lei

Si volanele sau drapajele fluide, feminine, diafane pot fi un element de focus. O rochie dintr-o textura fluida, cu volane ori incretituri si pliseuri (daca alegi un ton de nude vei fi ca o balerina!) te va face o aparitie feminina, suava, delicata.

Rochie cu volane

Rochie: 210 lei

La polul opus decupajelor se afla rochia “ce ascunde” detaliile siluetei, pe care privirea lui le va cauta cu nesat. Asadar, daca alegi misterul drept miscare strategica, alege o rochie midi ori lunga, fie croita larg, fie pe gat, cu maneca lunga si pe corp. Foarte important cand alegi o astfel de tinuta: lasa la vedere gatul sau umerii, ori accentueaza talia, pentru un plus de feminitate.

Citește și:

Rochie eleganta

Rochie: 599 lei

O varianta cu adevarat stralucitoare este chiar rochia cu efect stralucitor. Texturi cu glitter sau materiale sclipicioase, texturi glossy si chiar paiete din cap pana in picioare! Se poarta rochiile paietate si nu ai cum sa nu fii sexy intr-o astfel de rochie!

Rochie lunga

Rochie: 109 lei

Efectul rochiei cuminti, de scolarita este evident! Ce poate fi mai atragator decat imaginea de ingenua, corelata cu gandurile nu tocmai curate? Ei bine, daca esti o tipa indrazneata, o astfel de rochita a la Lolita te va face cu adevarat greu de rezistat.

Rochie in dungi

Rochie: 307,99 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.