Setari Cookie-uri

3 motive sa spui da sportului in aceasta iarna cu 4F

Daca va plac sporturile de iarna si abia asteptati sa ajungeti pe partiile din Romania sau Europa brandul 4F va ofera toate motivele pentru a nu renunta la a face sport.

comunicat de presa

brandul 4F Chiar daca pare ca zilele reci nu se vor termina, iar temperaturile scad foarte des sub 0 grade, iarna poate fi totusi un sezon propice pentru a va bucura de activitatile sportive preferate. Fie ca va plac sporturile de iarna si abia asteptati sa ajungeti pe partiile din Romania sau Europa, preferati antrenamente in salile de sport sau iubiti sa alergati in parc, brandul 4F va ofera toate motivele pentru a nu renunta la a face sport, chiar si in sezonul rece.

1. Fii regina partiei! Alege echipamentul de ski 4F pentru un look regal ce va atrage toate privirile pe partie, oferindu-ti in acelasi timp libertate de miscare si confort. Bucura-te de sporturile de iarna cu o jacheta colorata, pantaloni mono-culoare si o pereche de manusi calduroase, iar partia va fi cucerita!

2.Un nou inceput este o calatorie spre cea mai buna versiune a ta! Indrazneste sa reiterezi rezolutiile acestui nou an si sa ramai motivat. Cum? Nimic mai simplu: un tricou roz, stretchy, cu maneci lungi si o pereche de pantaloni care asigura caldura si confortul in timpul antrenamentului. Cine a spus ca sala de sport si moda nu fac cea mai buna echipa?

Citește și:

3.Sporturile de iarna sunt cele mai bune prietene ale sanatatii. Conditii meteo dificile? Este timpul pentru alergari in parc! Unul dintre cele mai importante avantaje in practicarea sportului in timpul iernii este ca, datorita zapezii, efortul este mai mare, iar acest lucru ajuta la intarirea inimii si intregului sistem cardiovascular. Alegeti bluza termica 4F preferata si bucura-te de confort sporit si eficienta in retentia excesului de umiditate din timpul antrenamentelor intense din sezonul rece.

"Brandul 4F isi propune sa incurajeze oamenii sa faca sport indiferent de anotimp si de conditiile meteorologice, iar sezonul rece nu face exceptie. Astfel, colectiile de iarna au fost concepute drept un mix intre cele mai cool tendinte si tehnologii avansate si sunt, prin urmare, cele mai puternice aliate pentru sportivii amatori si profesionisti, oferindu-le acestora confort termic si usurinta in miscare. Ne dorim sa se lase inspirati de propunerile 4F, sa spuna da sportului si sa ne viziteze in magazinele noastre din Bucuresti in Park Lake, Mega Mall si Promenada ", declara Malgorzata Gabryś - Head of Expansion & Investment.

Citește și:

DESPRE 4F

Semnatura 4F este reprezentata de o combinatie intre produse de calitate, tehnologie, materiale moderne si design la moda, promovand un stil de viata activ si motivandu-i pe oameni sa isi depaseasca obstacolele. Pentru mai mult de 12 ani, 4F a sprijinit in mod constant sportivii profesionisti, precum si amatori ce practica o varietate de sporturi. Pe langa parteneriatul cu federatiile sportive nationale, cum ar fi cele de biatlon, patinaj viteza si atletism, 4F a sponsorizat echipa olimpica poloneza, realizand colectii dedicate Jocurilor Olimpice incepand cu cele din Vancouver, in 2010. In timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, 4F a fost furnizorul oficial de echipamente pentru echipele nationale ale Letoniei si Serbiei.

Descoperiti lumea 4F accesand platoformele de social media: facebook, instagram, youtube, dar si site-ul oficial 4fstore.com si http://www.otcf.pl/en

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.