Setari Cookie-uri

ECCO COOL 2.0, o colectie cool din toate punctele de vedere

Disponibila intr-o gama variata de culori atat pentru barbati cat si pentru femei, sneakersii ECCO COOL 2.0 fac o adevarata declaratie de dragoste stilului COOL

comunicat de presa

ecco Inovatoare din punct de vedere tehnologic, noua colectie ECCO COOL 2.0 reprezinta un pod intre decalajele dintre performanta si stil, intr-o miscare care solidifica ECCO ca si lider de piata in moda si incaltaminte.

Disponibila intr-o gama variata de culori atat pentru barbati cat si pentru femei, sneakersii ECCO COOL 2.0 fac o adevarata declaratie de dragoste stilului COOL, care nu sacrifica nici confortul si nici calitatea in favoarea modei.

In conformitate cu tendintele sezoniere din moda, negrul atemporal, rozul luminos si albul imaculat sunt acele culori extrem de versatile, ele regasindu-se in acest sezon atat in garderoba femeilor cat si in cea a barbatilor.

Noua colectie ECCO COOL 2.0 ridica nivelul de confort la rangul de inovare, transformand incaltamintea de zi cu zi in una COOL din toate punctele de vedere, pentru a se potrivi tuturor gusturilor si tuturor stilurilor de viata. Combinand forma si functia, noii sneakersi creati pentru a se mula perfect pe forma anatomica a piciorului, ofera un nivel de neegalat de confort.

Mai mult, constructia ingenioasa cu tehnologia GORE-TEX® SURROUND® asigura impermeabilitate 100%, iar canalele de aer din talpa asigura o respirabilitate 360°. Astfel piciorul este lasat sa respire in mod natural si se mentine confortabil si uscat, indiferent de vreme.

Conceputa pentru a face fata oricarei situatii, noua colectie este o colectie autentica de lux, in care sportul si moda merg mana in mana. Astfel, sneakersii ECCO COOL 2.0 aduc un element de lux unei tinute sport si transforma o tinuta business in una mai confortabila si mai relaxata.

Conceputa special pentru cei care pun accentul pe confort si performanta si fac din moda o prioritate secundara, noua colectie ECCO COOL 2.0 se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.