Setari Cookie-uri

Dichisar de Martisor - Fun, Fashion & Sisterhood

Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti.

comunicat de presa:

#Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii). 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo.

INTRARE GRATUITA

Martie e despre sisterhood. O luna de cafele cu prietenele, solidaritate si recunoastere publica reciproca. Luna in care ne oprim putin sa apreciem tot ce-am construit impreuna, tot suportul primit si oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecareia dintre noi. Vom avea multe ocazii sa ne intalnim in saptamanile ce urmeaza.

Azi vorbim despre #Dichisar: targul celei mai mari comunitati creative din Romania. Breslo.ro sustine antreprenoriatul creativ feminin inca din 2008. A reusit sa adune la un loc peste 165 000 de creatori si consumatori de design romanesc, ce se sustin, inspira si motiveaza reciproc. in cele 6 editii #Dichisar de pana acum am avut ocazia sa cunoastem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Editia a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Martisor si 8 Martie.

Citește și:

5 motive sa nu ratezi editia #Dichisar de Martisor

1. ATMOSFERA | Daca nu ai mai fost pana acum la #Dichisar, ti se vor reseta standardele. E targul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. si mai ales pentru tine.

3. EXPOZANTII | Oameni #misto, talentati si cu picioarele pe pamant. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Vino devreme, sa ai timp de vorba.

4. BARUL | Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending in Bucuresti. Aici i-am cunoscut pe Coftale si Beautyfood, acum e randul VanFruct. Yumm!

5. TOMBOLA CU MULTUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpara de la #Dichisar, donate de designerii prezenti. Cui nu-i plac cadourile?

25-26 Februarie, pe muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie.


Kudika
13 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.