Setari Cookie-uri

Rochii ce imbina texturi diferite

Rochiile acestui sezon sunt oricum numai banale nu. Cum poate fi monotona o rochie de catifea? Cum poate fi plictisitoare o rochie dantelata? Cum poate fi fada o rochie din piele? Cum ar putea fi stearsa, plata, o rochie cu straturi sau volane transparente din voaluri fine? Dar mai ales, cum ar putea fi altfel decat spectaculoasa o rochie ce imbina aceste texturi WOW?

Ei bine, e imposibil sa nu fi vedeta a zilei cand rochia ta reuneste mai multe texturi diferite, toate cu efect chic. Astazi am adunat pentru tine cele mai frumoase variante de rochii ce imbina materiale diferite.

1. Boho – Fendi propune o varianta boema, asa ca m-am inspirat de la el si am cautat pentru tine rochia ce imbina blana, voalul si broderia florala, spectaculoasa!

Caption: Combina aceasta rochie cu cizme lungi, peste genunchi si o geanta de mana tip box.

Rochii elegante

Rochie cu broderie: 779 lei

2. Fluida – La Roksanda am gasit o varianta atat de spectaculoasa in simplitatea ei. O rochie lunga, maxi, fluida, ampla. O rochie ce imbina matasea cu satinul plisat si accentele de catifea, totul intr-un degrade pretios de burgundy.

Caption: Acest model are darul de a alungi silueta, mai ales daca alegi sa porti tocuri inalte.

Rochii elegante

Rochie in pliuri: 399,99 lei

Citește și:

3. Transparenta – La Philosophy si Valentino am gasit variante ce imbina voalul cu dantela fina, cu broderii, eventual cu mici borduri din satin.

Caption: Voal, danela, boderii, satin – toate sunt texturi ce ma trimit pe mine cu gandul la firile romantice, boeme, feminine.

Rochii negre

Rochie transparenta: 899,90 lei

4. Lucioasa – La Valentino paietele s-au intalnit cu voalul nude, ballerina style. La Giamba paietele s-au intalnit cu voalul fin brodat cu buline, intr-un mix Dark, negru, un fel de Victorian-Goth iar la Cavalli texturile metalice, lucioase au primit insertii din dantela.

Caption: Acest gen de rochie are nevoie de acesorizare – pantofi, geanta, bijuterii – temperata. Las-o sa straluceasca!

Rochii scurte

Rochie cu umerii goi: 299,50 lei

5. Office – Max Mara a imbinat dupa parerea mea cele mai antitetice texturi. O rochie midi, din stofa gri, cu buzunare mari, ce are in partea de top paiete aurii. O astfel de rochie este perfecta daca esti indrazneata la birou.

Citește și:

Caption: Adauga un sacou basic, negru la acest outfit si asorteaza accesorii negre.

Rochii elegante

Rochie cu paiete: 115 lei

6. Goth – Christian Dior a ales imbinarea dintre stofa si tricotaje, iar acest mix atat de confortabil, atat de “la indemana”, accesorizat androgin, face din aceasta rochie o piesa-cheie pentru iarna aceasta. La fel de chic este mixul dintre piele si voal, atat de HOT in iarna aceasta.

Caption: Alege un make-up dark, cu mult negru la ochi si un rug bogat, mat, saturat, intr-un burgundy inchis, aproape de visina-putreda.

Rochii din piele

Rochie cocktail: 479,20 lei

7. Sa fie blana! – La capitolul texturi surprinzatoare, Blumarine castiga detasat cu voal subtire, transparent, voal brodat si blana, la tivul rochiei lungi. Iata o varianta retro-chic, doar pentru indraznete! Cu blana realizeaza borduri si Gucci, alaturi de satin cu imprimeu floral-oriental.

Citește și:

Caption: Da, aceasta este rochia castigatoare daca esti invitata la o petrecere sau eveniment special, la un restaurant.

Rochii negre

Rochie cu pene: 280 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.