Setari Cookie-uri

Ce sacouri lungi purtam in primavara 2017

Fie ca vrei sa obtii un outfit cu care sa te mandresti, fie ca ai nevoie de o haina care sa te incalzeasca dimineata, pe drumul spre birou, apeleaza la ajutorul sacoului lung!

Sacourile lungi sunt o adevarata placere pentru sufletul meu. Si, crede-ma, le vei indragi si tu dupa ce iti vei da seama cat de placut se completeaza atat cu blugii si pantofii sport, cat si cu fusta creion si pantofii stiletto.

Asa ca primavara asta este musai sa iti reimprospatezi garderoba cu cel putin un model de sacou lung.

Pentru un outfit lejer, de zi cu zi, alege un sacou din material moale, eventual fara inchidere, si super colorat, chiar cu imprimeuri dragalase – genul ala de sacou care se potriveste cu tenisi si adidasi, cu tricouri si maiouri, de care si uiti ca este de fapt un sacou.

Sacouri lungi

Sacou rosu: 289 lei; Sacou bleumarin: 189 lei

Pentru un outfit business cu care vrei sa iti impresionezi sefii, colegii sau partenerii de afaceri, opteaza pentru un sacou lung cambrat, dintr-o singura culoare. Un sacou pe care il porti cu bluze din matase, camasi din materiale vaporoase, fuste sau pantaloni drepti, dar in care nu vei parea prea office daca dupa program mergi sa bei o limonada in Centrul Vechi.

Citește și:

Sacouri lungi

Sacou negru cu alb: 219 lei; Sacou alb: 299,90 lei; Sacou albastru: 239 lei

Sacourile nu mi-au placut niciodata atat de tare incat sa fac o colectie si sa le imbrac cel putin o data pe saptamana. Erau mult prea serioase pentru mine, asa ca eram impacata cu ideea de a avea un singur exemplar in sifonier.

Astazi, insa, am alta gandire si sunt intr-o continua cautare de sacouri… sacouri lungi. Lucru pe care l-am facut si astazi cu ocazia acestui material. Si m-am linistit vazand numeroase modele in culorile primaverii, fix pe masura mea.

Sacouri lungi

Sacou albastru: 149,99 lei; Sacou gri inchis melange: 229,99 lei

Printre celebritatile care-s fane declarate ale sacourilor se numara Victoria Beckham, Kim Kardashian si Miranda Kerr.

Sursa Foto Front Page: MaxFrost/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.