Setari Cookie-uri

Denimul care se poarta din primavara

Denimul este poate una dintre cele mai purtate texturi. Cu fiecare sezon, jeansii se reinventeaza, la fel si articolele vestimentare din denim. Si bine fac! Pentru ca pana acum, eu nu am gasit acea femeie care sa nu aiba in garderoba cel putin o pereche de “blugi” sau cel putin un articol din denim.

E adevarat ca din primavara aceasta va fi si mai greu sa ocolesti denimul, si asta pentru ca tendintele imbina atat de frumos confortul cu esteticul. Dar sa nu mai lungim vorba, iata cum sa cauti denimul care va fi la moda in primavara/vara 2017:

1. Cauta jeansii cu tenta retro. Mai exact, du-te pana in anii ’80 si pana la decada nouazecista si acolo vei gasi croiala de blugi care te intereseaza. Jeansii cu fit drept, cu talie inalta, uneori largi, uneori prespalati, de cele mai multe ori prinsi in curea.

Daca pana in sezonul trecut inspiratia s-a gasit in anii ’70 si se purtau jeansii boot-cut (evazati) cu tenta hippie, anul acesta moda merge un deceniu mai inainte iar anii ’80 sunt cei care te vor inspira.

Blugi drepti

Pepe Jeans: 419,90 lei; Blugi conici: 209 lei, Blugi drepti: 321 lei

2. Tot la capitolul jeans, te anuntam ca nu ai cum sa scapi de jeansii cu broderie. E sezonul lor si ai face bine sa-I porti cu mandrie!

Citește și:

Inspiratie gasesti la McQueen care a optat pentru un Baroc romantic pe jeansi si corsete decorate cu motive florale, sau la Peter Pilotto ce merge catre prezent si opteaza pentru aplicatiile tip insigna Pop-Art.

Blugi cu broderie

Jeans Desigual: 549,99 lei; Skinny Jeans: 209 lei; Jeans broderie: 179,99 lei

3. Piesa dominanta din denim – mai exact rochia sau salopeta – isi gaseste bine de tot locul in trendurile primaverii. Rochia din denim aminteste de fetele din Diner-urile Americii iar salopetele de mecanicii auto. Nu stim mai exact daca moda face un statement conform caruia trebuie sa privim catre toate clasele muncitoare, dar bine face!

Vom purta si rochia din jeans dar si jumpsuit-ul din denim albastru, pentru ca ambele sunt cool!

Rochii si salopete de blugi

Salopeta: 264,99 lei; Rochie: 539 lei; Overall: 649,90 lei

4. Catre vara vei avea ocazia de a purta si alte piese din denim tres-chic. Fusta pana la genunchi, amintind de Cyndi Lauper si “Girls Just wanna have Fun” sau Madonna si “Like a Virgin” este piesa-cheie a sezonului cald ce vine. Inspiratie gasesti la Altuzarra ce a imbinat astfel de fuste cu topuri tip bustiera, printuri florale si sandale rosii.

Citește și:

Ce trebuie sa stii cand adopti acest stil este ca o vei face asumat, pornind de la cultura kitsch sau mai degraba de la White Trash-ul american, deci poarta acest stil cu atitudine.

Fuste din denim

Fusta midi: 279,90 lei; Fusta cu volane: 259 lei; Fusta cu buzunare: 287 lei

5. Tot la capitolul denim de vara, cauta hot pants din jeans franjurati si poarta-i la vara!

Si mai ales, lucreaza intens de pe-acum sa lasi la vedere picioarele tonifiate si bronzate, ca o adevarata California babe.

Pantaloni scurti din denim

Pantaloni cu aplicatii: 93,99 lei; Hot pants: 469,90 lei; Pantaloni rupti: 99 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.