Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la o cina romantica de 8 Martie

8 Martie trebuie sa ne gaseasca vesele, iubite, frumoase cum ne-a lasat Mama Natura si atent ingrijite, ceea ce tine de noi.

Si cand spun “atent ingrijite” ma refer la par proaspat spalat, stralucitor si cu volum, unghii colorate, machiaj care sa ne accentueze trasaturile frumoase ale fetei si un outfit care sa ne puna in valoare.

Incepe-ti ziua cu zambetul pe buze, mergi la birou si incarca-ti colegii cu energie pozitiva, iar seara pregateste-te sa fii motivul pentru care iubitul tau o sa fie cel mai invidiat barbat al momentului.

Ti-am pregatit cateva idei de outfit-urile care te vor ajuta sa te simti excelent in pielea ta si sa radiezi de fericire in fiecare clipa. Iata care sunt acestea:

Salopete elegante

Fie ca esti invitata la un restaurant sofisticat sau intr-un bar simpatic, salopeta este o alegere potrivita in ambele situatii. Alege o salopeta eleganta, de preferat cu pantaloni evazati sau larguti.

Poart-o cu platforme inalte sau pantofi cu toc – cel mai mult imi place cand pantalonul de la salopeta acopera incaltamintea. Pe deasupra ei pune-ti o haina de blana care sa te incalzeasca in serile de primavara racoroase.

Citește și:

Salopete elegante

Salopeta cu decolteu: 729 lei; Salopeta cu funda: 549 lei

Rochii cu umerii goi

Cina romantica de 8 Martie o sa ramana cu siguranta o amintire deosebit de placuta in sufletul tau, asa ca asigura-te ca outfit-ul pe care il vei purta o sa fie pe masura.

Rochia cu umerii goi, fie ea cu croi bodycon sau vaporoasa, in pliuri, o sa puna accent pe feminitatea si sensibilitatea ta. O sa iti sublinieze silueta si o sa te transforme intr-o femeie pe care orice barbat si-ar dori sa o rasfete.

Rochii cu umerii goi

Rochie bodycon: 69 lei; Rochie skater: 74 lei

Fuste midi

Cand mergi intr-un restaurant trebuie sa afisezi o tinuta decenta. Trebuie sa fii atenta ca hainele pe care le imbraci sa nu “tipa” pe tine si sa te asiguri ca cine va intoarce capul dupa tine o va face pentru ca ai bun gust.

Astea sunt motivele pentru care iti recomand ca fusta pe care o vei imbraca sa fie de lungime midi (mai ales daca alegi una mulata pe corp) sau in clos.

Citește și:

O sa fii imaginea doamnei din inalta societate, care isi petrece timpul citind si pictand, este prietena cu ceaiul si stilul de viata sanatos.

Fuste midi

Fusta cu buzunare: 124,99 lei; Fusta bodycon: 45,99 lei; Fusta plisata: 139,99 lei

Bluze cu umerii goi

Iubesc bluzele cu umerii goi, la fel cum iubesc si rochiile. Le vad ca fiind piese vestimentare extrem de feminine, senzuale si erotice, de care o femeie se foloseste atunci cand vrea sa cucereasca.

La cina romantica de 8 martie provoaca-l, incita-l, lasand la vedere un singur umar dezgolit.

Bluze cu umerii goi

Bluza fina: 269,90 lei; Bluza din tricot: 129,90 lei; Bluza cu imprimeu: 64,90 lei

Sursa Foto Front Page: Mayer George/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.