Setari Cookie-uri

Cum sa fii sexy vara aceasta: haine cu detalii senzuale

Umeri goi, slituri adanci, decolteuri sexy si alte detalii sexy la vara – despre asta urmeaza sa citesti, pentru ca asta urmeaza sa porti de indata ce vine caldura! Okay, stiu, ma grabesc, nici bine n-a venit primavara ca deja visez la tinutele de vara! Asa o fi, dar eu una abia astept sa probez trendurile verii, mai ales ca sunt atat de sexy!

Mai mult decat atat, umeri goi, slituri adanci, decolteuri sexy si alte detalii sexy la vara pot adopta in tinutele lor si femeile ce nu sunt tocmai modele dar isi doresc sa isi arate sex-appeal-ul, feminitatea, pasiunea.

Si da, astfel de detalii subtile, mai degraba senzuale, sunt pline de mister si deloc ostentative. Un picior dezvaluit ici, o clavicule la vedere colo, un umar bronzat de soare mai incolo si tot asa. Vara ce vine se anunta cu adevarat incendiara!


Bluza sau topul tip bustiera este poate una dintre cele mai indraznete piese de purtat in vestimentatia de zi cu zi (fie vorba intre noi, pana trecem la transparente si underwear) iar in vara ce vine ea se poarta cu fuste ample, lungi, maxi, neaparat cu imprimeu floral colorat, fie cu fuste din denim si blugi cu aplicatii broderii cu flori.

Modele de bustiere sexy

Top: 109 lei


Tot despre umeri goi, slituri adanci, decolteuri sexy si alte detalii sexy la vara vorbim si acum! Focusul pe zona umerilor a diminat prezentarile de moda. Cauta rochia sau bluza cu umarul cazut si cu maneca lunga si poart-o a la anii ’80.

Citește și:

Si daca vrei sa fii cu adevarat chic, alege-o din material lucios si cu maneci bufante, cu umerii patrati disco style.

Modele de bluze cu umerii cazuti

Bluza: 149 lei


Ramanem la umeri si iti spunem ca la vara vor fi la moda si topurile si bluzele cu umerii goi, fie cu decolteu barca exagerat, pe corp, fie din materiale flu-flu, ce cad lejer, cu nonsalanta, in miscare.

Modele de bluze cu umerii goi

Bluza: 139 lei


La fel de bine vor fi in trend si decolteurile adanci, in V, pana in talie. De cele mai multe ori acest decolteu este pus in evidenta cu o rochie metalica, fa-bu-loa-sa!

Modele de rochii sexy

Rochie: 270 lei


Ce alte detalii sunt sexy la vara? Ei bine, n-am putea incheia materialul acesta fara sa-ti spunem ca va fi vara sliturilor adanci. Ti-o amintesti pe Angelina la Oscaruri, in rochia-i cu slit pana sus pe coapsa? Ei bine, vei putea exersa aceasta postura daca alegi rochia cu slit adanc in aceasta vara!

Modele de rochii sexy

Rochie: 280 lei

Citește și:

Acum ca am vorbit despre umeri goi, slituri adanci, decolteuri sexy si alte detalii sexy la vara, tot ce ne ramane de facut este sa-ti uram un sezon cald cu sex-appeal si spor la cumparaturi!

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.