Setari Cookie-uri

Piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017

Piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017 sunt pe toate “drumurile”, curaj sa fie pentru a fi purtate, ca-n rest, doamnelor, cumva o scoatem noi la capat! Desi, va fi ceva mai greu sub privirile insistente ale barbatilor (si ale pudicelor) va recomanda sa nu lasati sezonul cald sa treaca fara a lasa la vedere o bustiera, un sutien dantelat, un corset sexy sau poate chiar sort sau boxeri! Vai, ce-am zis!

Daca ti-e teama totusi de vreo reactie ca aceea de mai sus, mai bine sa incepi usor: cu ceva danteluta pe ici pe colo, cu voaluri vine inserate exact unde ochiul fuge, cu niste decupaje asa incat sa te bronzezi mai bine. Dar gata cu poezia! Sa trecem la lucruri serioase, fetelor!

Azi vorbim despre minunatele si atragatoarele Piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017, pentru ca primavara a venit si da, noi scoatem arsenalul in vazul lumii!

Lasam corsetul pe dinafara! De ce sa stea ascuns, in dormitor, si sa fie savurat doar pentru cateva minute? Mai bine sa lasam privirile sa se bucure!

Il combinam cu fuste cu volane si suntem gata sa luam vara in piept.

Corset negru

Corset: 221 lei

Piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017 sunt si sutienele purtate in toata spendoarea peste topuri, bluze, tricouri si rochii!

Citește și:

Alege-ti cel mai seducator sutien – dantela, voal, aplicatii stralucitoare cu pietre Swarovski – si poarta-l peste un T-shirt alb si o fusta din dantela! Wow, wow, wow!

Sutien negru cu bej

Sutien: 419,90 lei

Fie, daca esti la inceput de drum la capitolul underwear as outerwear, poti purta sutienul sau bustiera pe sub haine, cu conditia sa se si vada!

Inspira-te de la John Galliano care a ales ca piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017 sutiene pe sub rochii-camasa cu cativa nasturi descheiati, sa bata briza…

Bustiera din dantela

Bustiera: 138, 99 lei

De la pudibonde trecem la categoria grea cand vine vorba despre piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017. Iti spun doar ca DKNY a ales boxerii cu talia inalta drept pantaloni scurti! I-a asortat cu bustiera decoltata, un hanorac maxi,sosete lungi si espadrile si asa si-a trimis modelele pe catwalk.

Citește și:

Ce zici? Tu indraznesti sa porti boxerii sau chilotii tip shorts in plina zi?

Boxeri cu dantela

Boxeri: 139,99 lei

Ai zice ca mai dezbracata de atat nici n-ai cum sa fii! Ei bine, s-a mai gasit o solutie de a combate caldura, de a fi imbracata si dezbracata in acelasi timp, si mai ales de a fi feminina, sofisticata si sexy.

Giambattista Valli a combinat piese de lenjerie intima ca haine de strada pentru primavara vara 2017 cu mult curaj: slip retro, sutien dantelat pe sub o rochie lunga, din voal transparent. Totul negru, ton sur ton.

Slip modelator

Slip: 89,99 lei

Sursa Foto Front Page: Suttherstock/Roman Stetsyk

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.