Setari Cookie-uri

Ce imbraca nativa zodiei Berbec

Nativa zodiei Berbec imbraca haine in culorile rosu si verde, ambele fiind culori specifice acestei zodii. Nativa zodiei Berbec imbraca haine nonconformiste, transforma orice piesa clasica intr-un outfit modern si nu plictiseste niciodata prin prezenta ei.

La Multi Ani! La Multi Ani tuturor femeilor care incepand cu 21 martie isi sarbatoresc ziua de nastere. Am auzit despre voi foarte multe lucruri frumoase si v-am si cunoscut pe cateva. Sunteti femei ambitioase, active si pline de energie, deschizatoare de drumuri si curajoase si se mai spune ca aveti cea mai intensa vointa de a actiona si de a reusi.

Imi place la voi ca aveti mereu idei inedite cu care va surprindeti partenerii, dar si prietenii apropiati. In compania voastra rar se intampla sa se plictiseasca cineva, pentru ca sunteti inventivi, spontani si stiti sa ii faceti pe ceilalti sa rada.

Pentru toate aceste calitati cu care ati fost inzestrate m-am gandit sa pregatesc un material prin intermediul carui sa va multumesc intr-un fel ca existati.

Mi-am permis sa vin cu cateva recomandari de piese vestimentare pe care orice nativa a zodiei Berbec ar trebui sa le imbrace. Iata de ce:

Citește și:

Rochie cu broderie

Una dintre culorile zodiei Berbec este rosu. O culoare caracteristica femeilor care iubesc provocarile si “focurile de artificii” intr-o relatie, carora le place sa detina controlul, dar au nevoie ca focul dragostei sa arda continuu.

Acest model casual de rochie rosie cu broderie este recomandarea mea pentru o intalnire romantica. Asta pentru ca niciodata nu se stie cum de la restaurantul sau barul in care v-ati intalnit se poate ajunge la o escapada la munte sau undeva departe de orasul aglomerat.

Rochie cu broderie

Rochie rosie cu aplicatii brodate

Pantaloni cu talie inalta

O alta culoare specifica zodiei este si verdele. Pentru ca berbecii au nevoie de un job care sa ii provoace permanent, sa le ofere libertate in miscare si putere de decizie, ma gandesc ca o pereche de pantaloni verzi, evazati si cu talie inalta, se potriveste de minune cu locul tau de munca. Si nu doar asta.

Citește și:

Pantalonii evazati si cu talie inalta vin bine pe femeile indraznete si sigure pe ele, asa cum sunt nativele zodiei Berbec.

Pantaloni cu talie inalta

Pantaloni evazati cu talie inalta

Rochie maxi cu paiete

Nativa zodiei Berbec este feminina, focoasa, eleganta, energica, optimista si plina de entuziasm. Dar stiai asta deja, nu?! Pentru ca te regasesti in descrierea de mai sus, atunci vei fi de acord cu mine ca rochia din imaginea alaturata este fix pe gustul tau.

O rochie maxi cu paiete care te va ajuta sa stralucesti si mai puternic si sa fii atractia momentului oriunde te vei afla.

Rochie maxi cu paiete

Rochie maxi cu paiete

Camasa lunga

Camasa lunga este pentru femeia activa din tine. Pentru femeia care nu are deloc stare si vrea sa fie prezenta peste tot unde se intampla ceva interesant. Camasa lunga iti ofera libertate in miscare si te ajuta sa creezi outfit-uri nonconformiste, asa cum iti plac tie cel mai mult – deloc banale si monotone.

Citește și:

Am ales modelul in nuanta de albastru deschis pentru ca albastru este o culoare optimista, vie si exprima energie.

Camasa lunga cu umerii goi

Camasa cu umerii goi

Fusta midi din tulle

Am ales fusta midi din tulle pentru ca este o piesa vestimentara care se potriveste atat stilului elegant, cat si celui casual. Pentru o intalnire romantica sau pentru un alt eveniment important din viata ta, se combina cu pantofi sau sandale cu toc si o bluza cu umerii goi.

Intr-o zi in care ai multe drumuri de facut sau pur si simplu vrei sa te simti doar comod, o asortezi cu perechea preferata de tenisi si un tricou lejer.

Fusta midi din tulle

Fusta midi roz


Draga mea, astea sunt recomandarile mele pentru tine. Sunt absolut convinsa ca ti se potrivesc si ca ai putea sa culegi sute de complimente odata ce te afisezi in fata celorlalti imbracata asa.

La final, as vrea sa nu uiti asta: Naivitatea e slabiciunea omului matur, dar puterea copilului. A spus-o Charles Lamb si subliniaza faptul ca berbecul este destul de copilaros, dar nu si naiv.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock/ladyphoto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.