Setari Cookie-uri

Modele de rochite sexy lungi cu slit adanc - cum le porti

Modele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc sa tot fie in acest sezon cald, noi sa avem curajul si indrazneala sa ne etalam picioarele si sa stralucim intr-o tinuta atat de revelatoare!

Primavara/vara 2017 este un sezon al senzualitatii. Un sezon in care au iesit in evidenta pe catwalk detalii precum umerii dezgoliti, vederea la abdomen sau picioarele zvelte intrezarite prin falduri de rochie.

Si pentru ca demult asteptam sa stralucim si noi ca Angelina Jolie pe Covorul Rosu la Oscaruri, intr-o rochie WOW, astazi am ales sa iti prezentam cele mai HOT modele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc:


Modelele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc sunt fara doar si poate prilej sa iti etalezi formele. Desigur, intr-o maniera eleganta, fara a cadea in capcana vulgaritatii. O rochita lunga cu slit este ideala intr-o tinuta de seara. Mai ales daca alegi una dintre-o textura spectaculoasa – paiete, material lucios, catifea.

Caption: O astfel de rochie, ce acapareaza privirea nu are nevoie decat de o accesorizarea fina, eleganta. Alege sandale cu barete fine si toc inalt si prinde-ti parul intr-un pony-tail relaxat. Inspira-te de la Monique Lhuillier.

Citește și:

Rochie catifelata lunga

Rochie catifelata


Poti alege sa porti modele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc si ziua, casual sau daca esti vacanta, la mare sau intr-un city break. Un model lejer asa cum au prezentat Monse sau Giambattista Valli poate fi purtat cu pantofi-sport sau sandale flats dar si cu tocuri inalte.

Caption: Foarte important atunci cand alegi un model de rochie cu atata vedere la piele: sa te exfoliezi, sa fii mereu epilata – chiar si sus, pe coapse si chiar daca esti blonda! – si sa fii bine hidratata. Daca mai adaugi si un ulei de piele deja vei face multe victime!

Rochie neagra lunga

Rochie neagra lunga


Intrucat combinatia de rochie cu pantaloni este una tres-chic in primavara aceasta si in vara ce urmeaza, si pentru ca modelele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc pot fi perechea potrivita pentru un astfel de layering, iti propunem sa le porti si asa.

Citește și:

Caption: Daca gasesti o rochie cu asimetrie in zona umerilor (umar cazut) cu atat mai bine. Pentru a fi in trend alege modele de pantaloni largi, fluizi si modele de rochite sexy, lungi, cu slit adanc tot dintr-o textura flu-flu.

Rochie neagra lunga

Rochie cu decolteu pe umar


Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.