Setari Cookie-uri

Ce sa porti la scoala intr-o zi ploioasa

Fie ploaie, fie soare, la scoala porti haine decente care sa placa profesorilor. Ca sa iti pastrezi optimismul si sa dai randament la ore, alege un outfit format din jachete si cizme impermeabile, iar pe cap poarta o sapca sau gluga de la un hanorac - o sa ajungi la destinatie ca si cum nu ai trecut prin ploaie.

Fie ca ne place sau nu, la scoala si la munca trebuie sa mergem indiferent de vremea care se anunta, motiv pentru care m-am gandit ca astazi sa vin cu niste recomandari in ceea ce priveste vestimentatia pe timp de ploaie. In special pentru acelea dintre voi care inca mergeti la liceu sau la facultate.

Eu ma consider o norocoasa pentru simplul fapt ca iubesc ploaia si ca imi place ninsoarea (cu frigul si vantul ma impac mai greu, dar cad eu la pace si cu acestea cumva), ceea ce ma face sa imi pastrez optimismul si buna dispozitie si in zilele mai putin calduroase. Ar trebui sa faci si tu acelasi lucru, iar primul pas spre a dobandi aceste stari este sa alegi hainele potrivite pentru zilele ploioase si racoroase.

Un outfit care sa te protejeze de ploaie si de vant o sa te faca sa uiti de griji. Iti las mai jos cateva dintre recomandarile mele din magazinele online:

Citește și:

Jacheta impermeabila

Caut de aproximativ doi ani pelerina care sa ma adaposteasca in zilele ploioase, dar pentru ca nu am gasit-o pe cea care sa imi asigure tot confortul, mi-am indreptat atentia spre jachetele impermeabile. O jacheta impermeabila cu gluga, din material subtire, este tot ce ai nevoie ca sa ajungi la scoala binedispusa.

Si nu-ti face griji in legatura cu restul outfit-ului, ai verde sa alegi fie sa o porti cu blugi sau pantaloni de stofa, fie cu rochie sau fusta.

Jacheta impermeabila

Jacheta impermeabila cu gluga

Jacheta bomber

jacheta bomber ramane in topul preferintelor si anul acesta. Pentru zilele ploioase, alege un model dintr-un material care permite mai putin trecerea apei prin el.

Acum poti spune "Ok, si cu ce ma ajuta pe mine daca capul imi ramane dezgolit si o sa imi strice ploaia parul?!". Fii fara griji - prindeti parul in coc sau in coada si pune pe cap o sapca. Sau poata pe dedesubtul jachetei un hanorac cu gluga. O sa arati fabulos!

Citește și:

Jacheta bomber cu aspect satinat

Jacheta cu aspect satinat

Hanorac cu gluga

Hanoracul cu gluga este oarecum indispensabil in zilele cu ploaie. Ai de ales intre modelele scurte si modelele lungi, atat de in voga printre bloggeritele de fashion.

Tot un model lung am ales si eu, pentru ca genul asta este si preferatul meu. Il port cu blugi skinny si tenisi, dar se potriveste la fel de bine si cu o fusta sau cu o rochie casual, suficient de decenta incat sa te afisezi cu ea in fata profesorilor.

Hanorac cu gluga

Hanorac lung cu gluga

Fusta din piele midi

Fusta din piele vine si ea in ajutorul tau in zilele in care norii se scutura. Pentru ca vorbim despre outfit-uri pe care le porti la scoala, iti recomand un model de lungime medie, nu sunt convinsa ca toti profesorii ar fi de acord cu fustele scurte in timpul orelor.

Nu trebuie sa asortezi la fusta din piele o pereche de pantofi cu toc; poart-o cu tenisi sau pantofi casual.

Citește și:

Fuste din piele

Fusta din piele

Cizme de cauciuc

Am ocolit multa vreme cizmele de cauciuc, pana am inteles ca ele imi pot fi cele mai bune prietene in zilele ploioase. Si nu sunt deloc pretentioase, ele accepta sa fie puse in aceeasi combinatie cu blugi skinny, colanti, fusta sau rochie.

In partea de sus nu as opta neaparat pentru o camasa sau o bluza vaporoasa, ci mai degraba as alege o bluza oversize.

Cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc


Inainte sa iesi pe usa si sa infrunti ploaia, adu-ti aminte urmatoarele:

"Atunci cand ploua, cerul saruta pamantul." [Rabindranath Tagore]; "Asa cum vad eu lucrurile, daca iti doresti un curcubeu, trebuie sa suporti ploaia." [Dolly Parton]; “Viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie." [Anonim].

Sursa Foto Front Page: shutterstock/stokkete

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.