Setari Cookie-uri

Sandale multicolore cu toc - cum le porti la vara

Sandale multicolore cu toc vor fi la tot pasul in vara ce urmeaza. Si asta pentru ca ele sunt un must-have, propus de multi designeri in prezentarile de moda ale sezonului cald.

Cu toc inalt sau subtire, cu tock chunky, cu toc kitten, delicat si elegant, cu platforme imense, oricum ar fi asigura-te ca la vara o sa porti si tu sandale multicolore cu toc!

Am cautat pentru tine cele mai frumoase si diferite modele de sandale multicolore cu toc, din care tu sa iti alegi preferatele.

Citeste mai jos si sfaturile noastre de stil, inspirate exact din prezentarile de mdoa despre care iti spuneam mai sus:

La Marc Jacobs si Rochas am gasit sandale multicolore cu toc inalt si gros + platforme gigantice. Cu talpa din lemn, ca la saboti, cu talpa acoperita de piele intoarsa, ele au un numitor comun: culorile intense si cataramele mari.

Caption: Poarta acest gen de sandale in tinutele casual, cu fuste midi din denim, cu jeansi si bluze a la anii ’80, sau cu pantaloni scurti si tricouri!

Sandale cu toc si platforma

Sandale cu toc si platforma

Printre modele de sandale multicolore cu toc ce se poarta la vara se numara si cele cu kitten heel. Neaparat in nuante tari!

Citește și:

Extra pont: si sabotii sau papucii de acest gen vor fi la mare cautare!

Caption: Inspira-te de la Celine si combina aceste sandale multicolore cu toc kitten cu fuste si rochii fluide albe, drept accept cromatic al tinutei.

Sandale cu toc subtire

Sandale cu toc subtire

Pregateste-te si antreneaza-te, fa yoga si invata tehnici de relaxare! La vara se vor purta multe modele de sandale multicolore cu toc inalt si foarte subtire, tip-stiletto. Altuzarra a propus roz metalic, Ninna Ricci un violet lacuit iar Dsquared2 auriu, satin roz si aplicatii bijuterie cu pietre.

Caption: Desi pot fi asortate cu usurinta si la tinuta office, si la rochiile de seara, te sfatuim sa le porti in mixuri de inspiratie kitsch, cu jeans si bluze cu vedere la abdomen so eighties!

Sandale cu toc subtire si funda decorativa

Sandale cu funda decorativa

Tot la capitolul incaltaminte ce iese in evidenta, adaugam si modelele de sandale multicolore cu toc si multe barete. Va fi vara in care snururile si baretele late din piele, ori baretele tip panglica, innodate sau impletite pe glezna sunt la mare cautare.

Citește și:

Caption: Inspira-te de la Altuzarra, House of Holland sau Valentino.

Extra pont: in general sandalele acestea prinse pe glezna au tocul scurt si gros.

Sandale cu toc subtire si imprimeu floral

Sandale cu imprimeu floral

Nu putem vorbi despre tendintele in moda verii 2017 in materie de incaltaminte, fara sa vorbim de minunatele sandale multicolore cu toc si aplicatii spectaculoase. Fie volane, fie pene, fie dunde imense, fie bijuterii cu pietre, fie margele, fie aplicatii florale, aceste sandale sunt pentru curajoase.

Caption: Exista ceva mai interesant de etalat in concediu, pe langa bronzul auriu? Poate doar aceste sandale, pline de culoare, cu aplicatii complexe si o pedichiura in nuante acide!

Sandale gladiator

Sandale gladiator cu toc

Sursa Foto Front Page: shutterstock/diana indiana

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.