Setari Cookie-uri

Ce pantofi sport se potrivesc in mai multe tinute

"Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea", spunea candva superba Marilyn Monroe. Eu zic asa: "da-mi pantofii sport potriviti si o sa am lumea la picioare".

Nimic si nimeni nu o sa ma convinga ca poti face treaba mai bine decat atunci cand ai in picioare o pereche de pantofi sport care iti ofera libertate in miscare. Intr-adevar, nu am sa ma incalt cu adidasi sau tenisi la un eveniment care se desfasoara in restaurante sau localuri selecte, dar in restul timpului cu greu ma scoti din ei.

Imi plac la nebunie si, avand in vedere ca ii pot adapta la tinute din diferite stiluri, nu vad ce m-ar impedica sa ii inlocuiesc cu incaltamintea cu toc, pe care o admir, dar care imi incurca adesea echilibrul.

Asa ca pentru astazi am luat o pereche de pantofi sport si i-am introdus in tinute pentru toate stilurile si gusturile. Am ales o pereche cu platforma, acest model fiind la mare cautare in acest sezon.

Outfit din denim

Cel mai des port pantofii sport cu blugi. Nu am incercat pana acum varianta all denim, dar ma vad in ea in viitorul apropiat.

Citește și:

Am optat pentru modelul de blugi skinny pana la glezna si camasa usor larguta - este un outfit cu care te imbraci la locul de munca, dar dupa terminarea programului poti sa mergi direct la intalnirea cu fetele, fara sa te simti deranjata de faptul ca esti imbracata in hainele de munca.

Outfit din denim: pantofi sport, blugi skinny, camasa de blugi

Vezi mai multe modele de pantofi sport

Outfit de vara

Ideale pe timp de vara, pentru mine, sunt maiourile si bluzele lungi si largute, pe sub care port o fusta scurta sau o pereche de pantaloni scurti. Combinate cu pantofi sport cu platforma se obtine un outfit din care nu ma scoti cat tine sezonul estival.

Iar pentru acest outfit am renuntat la pantalonii scurti de blugi pe care i-as purta in mod obisnuit si am ales o pereche adorabila de pantaloni negri din catiea.

Outfit de vara: pantofi sport, tricou lung, pantaloni scurti

Vezi mai multe modele de pantofi sport

Outfit casual

Femeile sportive o sa iubeasca acest outfit. Se ia perechea de pantofi sport si se combina cu pantaloni casual cu imprimeu camuflaj si un top cu croiala tank, adica largut si taiat in parti (se poarta neaparat cu bustiera sau un sutien ceva mai deosebit decat cele clasice).

Citește și:

Este un outfit ideal pentru plimbarile in parc, alergat sau o sesiune rapida de shopping in mall, ideal pentru zilele in care te-ai trezit binedispusa si nu iti pasa de ceilalti.

Outfit casual: pantofi sport, pantaloni camuflaj si top tank

Vezi mai multe modele de pantofi sport


Sursa Foto Front Page: shutterstock/Sabelnikova Olga

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.