Setari Cookie-uri

Modele de ochelari de soare pentru vara

Crede-ma pe cuvant cand iti spun ca se vor purta atat de multe modele incat cu greu iti va veni sa-ti alegi doar o pereche.

De la clasice reinterpretate si pana la modele rock, actuale, lunile de vara se vor vedea mai cool prin lentilele acestor modele de ochelari de soare!

Se poarta modelele supradimensionate

Marni sau Miu Miu sunt doar doua nume ce au prezentat modele oversize de ochelari de soare pentru vara.

Caption: Pe ideea cu cat mai mare cu atat mai bine, acesti super-ochelari vor ramane in trend multe sezoane de aici inainte.

Ochelari de soare

Alege modelul preferat

Meet the Jetsons

Trendul futurist prezinta modele de ochelari de soare cu detalii avangardiste. Ceva inspiratie de la Data, din Star Trek la Ashley Williams, rame metalice “din viitor” la Vuitton si forme nonconformiste de ochelari la Thom Browne.

Caption: poarta acest model de ochelari de soare la o tinuta smart-casual, cu jeans, T-shirt, o geaca din piele cu un guler deosebit si sandale cu multe elemente decorative.

Citește și:

Ochelari de soare

Vezi mai multe modele Alexander McQueen

Statement-sunglasses

Cu rame metalice, aurii si lentile galbene, alaturi de cercei 80’s style, bling-bling la Elie Saab. Cu lentile patrate, fumurii si pietre aplicate alaturi de ruj cu glitter la Fendi. Cu lentile oglinda colorata si rame decorate cu fructe si flori metalice, alaturi de turban floral la Dolce & Gabbana. Acestia sunt ochelarii-statement.

Caption: alege un astfel de model daca esti stapana pe trenduri si pe tine. Si fii gata sa supra-accesorizezi in zona fetei, tocmai pentru a fi chic.

Ochelari de soare

Afla ce model de ochelari ti se potriveste

Plastic-chic

Life in plastic is fantasic! Modelele de ochelari de soare din plastic sunt IN!

Caption: Inspira-te de la Balenciaga, Celine si Roberti Cavalli si alege sa porti astfel de modele cu un stil retro, fie a la anii ’70, fie amintind de anii 80.

Citește și:

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Lentilele geometrice

In vara aceasta iei 10 la geometrie! Asta numai daca vei etala ochelarii de soare geometrici pe care designeri precum Marni, Prada sau Miu Miu i-au creat.

Caption: se poarta modelele trapezoidale, se poarta de la pentagoane la octogoane. Se poarta ovalele. Se poarta romburile. Desigur, ma refer la forma lentilei.

Ochelari de soare

Alege-ti modelul preferat

Modele de ochelari de soare in stil aviator

Modelele de ochelari de soare tip aviator raman in trend Si sunt purtate impreuna cu multe accesorii si bijuterii. Daca pana acum acest model clasic era ales doar pentru a completa tinutele rafinate, elegante, sofisticate, in vara aceasta el devine “accentul cuminte” intr-un outfit kitsch.

Caption: La Gucci se poarta cu sirahuri de margele, esarfa prinsa la gat, cercei bogati si camasa cu print. La Versace completeaza tonuri de indigo si smarald si cercei imeeensi. La Christian Dior stau alaturi de chokere fine si volane dantelate.

Citește și:

Ochelari de soare

Gaseste mai multe modele

Butterfly-effect

Lentilele in forma de aripi de fluture se poarta mult in acest sezon. Fie ca lentilele sunt inchise si ramele in contrast, fie ca sunt transparente, fie ca sunt ton in ton, modelele de ochelari de soare “butterfly” vor fi la moda.

Caption: poarta acest model pentru un look deosebit insa evita-l daca ai fruntea inalta si lata. Se potrivesc de minune daca porti breton sau ai maxilarul pronuntat.

Ochelari de soare

Cauta modelul preferat de ochelari

Cat-eye

Ochelarii ochi de pisica raman un trend de top. Mai mici sau mai mari, negri sau colorati, cat-eye sunt la moda si in vara aceasta. Caption: Inspira-te de la Stella McCartney si Bottega Veneta pentru un look elegant, feminin, sofisticat

Ochelari de soare

Vezi mai multe perechi de ochelari

O lume rotunda

Dries Van Noten, Jenny Packham, Turssardi, Emporio Armani, Acne Studios, Tory Burch – doar cativa designeri si case de moda ce au prezentat ochelarii rotunzi.

Citește și:

Caption: Fie ca alegi modele cu lentile mici, fie cu lentile mari, ramele acestor ochelari de soare sunt groase in acest sezon.

Ochelari de soare

Vezi ce pereche de ochelari ti se potriveste

Modele de ochelari de soare cu aplicatii si decoratiuni glitz&glam

Sa fie stralucire! Sa fie bling-bling! Sa fie glitter! Sa fie pietre aplicate! Sa fie cristale Swarovski! Sa fie glamour! Modelele de ochelari de soare cu tot felul de aplicatii lucioase, atat pe rame cat si pe lentile sunt vedetele verii!

Caption: Pot fi accentul unei tinute cuminti sau pot completa un look incarcat, eclectic. Tu alegi!

Ochelari de soare

Ochelari de soare


Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.