Setari Cookie-uri

Noua colectie Burberry February 2017 este acum in Romania

Burberry a lansat colectia February 2017 pentru barbati si femei intr-un show inspirat din operele artistului Henry Moore.

comunicat de presa

burberry
O selectie din cea de-a doua colectie straight-to-consumer February 2017 este disponibila in flagship store-ul Burberry din Strada Luterana nr.4.

Burberry a lansat colectia February 2017 pentru barbati si femei intr-un show inspirat din operele artistului Henry Moore, la Makers House, in timpul Saptamanii Modei de la Londra.

Colectia February 2017 este inspirata din lucrarile si stilul lui Henry Moore – explorand sculptura si silueta, materialul si procesul.

Influenta artistului este tradusa in colectie prin forme, texturi si detalii artizanale, precum si imprimeuri inspirate din fotografii ale operei lui, din arhiva Fundatiei Henry Moore.

Camasile cu volane, decorate cu broderie fina din dantela, hanoracele si topurile unisex din bumbac cu aplicatii inspirate din opera artistului Henry Moore sunt doar cateva dintre piesele vestimentare ajunse in Romania, direct de pe runway.

Citește și:

burberry

Arta lui Henry Mooore a avut intotdeauna o influenta asupra imaginatiei mele: sunt figuri reprezentative in peisajul britanic, siluete sculpturale care reusesc sa fie umane, abordabile. Le-am considerat intotdeauna impresionante. Poate datorita faptului ca sunt monumentale, dar si personale, ca par sa se adreseze oricui, insa sunt si individuale in acelasi timp. Ne-am gandit la lucrarile lui in timp ce lucram la colectie, declansand o serie de intrebari si discutii despre proportii, textura, suprafete si forme. Ne-am uitat la contradictiile din lucrarile lui Moore – duritate si delicatete, greu si usor, familiar si abstract. La antiteza dintre greutatea materialelor pe care le-a folosit si fluiditatea si delicatetea formelor. Ne-am dus cu gandul la modul in care reuseste sa creeze obiecte in care combina frumusetea cu bizarul, recognoscibilul cu straniul.

Citește și:

La Burberry, am fost intotdeauna fascinati de procesul de creatie si am cautat mereu sa aflam unde se ascunde si unde se dezvaluie. Am inclus in colectie elemente din fotografii cu Moore in studioul sau – dungile de

pe sortul sau, uneltele sale, imaginea artistului la lucru. Este un privilegiu pentru noi sa putem prezenta noua colectie alaturi de operele de arta care au inspirat-o. Dorim sa multumim pe aceasta cale Fundatiei Henry Moore pentru aceasta frumoasa colaborare.”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative and Chief Executive Officer Burberry.

burberry
Denumita DK88, dupa codul gabardinei Burberry in culoarea mierii, noua colectie de genti cuprinde stiluri clasice reinterpretate in noua piele Trench Leather.

Colectia DK88 reprezinta un omagiu adus materialului reprezentativ pentru istoria Burberry.

Burberry straight-to-consumer

Citește și:

Burberry a anuntat planurile de a schimba modul in care creeaza, prezinta si vinde colectiile in februarie 2016.

colctie burberry
Noua abordare in prezentare este menita sa reduca semnificativ „distanta” dintre momentul prezentarii pieselor vestimentare pe catwalk si disponibilitatea lor spre achizitionare de catre iubitorii de moda din intreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.