Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la un concert rock

Cand spun "haine de rocker", sau ceea ce ne intereseaza pe noi - "stilul vestimentar al fetelor care asculta rock", ma gandesc la pantaloni si geci din piele, jachete de blugi cu imprimeuri si aplicatii, fuste scurte in carouri rosu cu negru, curele cu tinte, tricouri cu croiala tank si imprimeuri care sugereaza nume de trupe sau artisti, ghete si bocanci negri si corseturi.

Nu am nimic impotriva muzicii rock, cu toate ca ascult hip-hop, ba chiar am prieteni apropiati indragostiti de genul asta de muzica din stilul carora imi place sa ma inspir atunci cand imi aleg hainele cu care sa ma imbrac. Iar daca stam sa ne gandim mai bine, in fiecare dintre noi zace spiritul rock, si spun asta judecand dupa outfit-urile all black pe care le imbracam in orice moment al zilei.

Urmaresc pe Instagram cateva reprezentante ale sexului frumos care m-au innebunit cu hainele lor gotice. Asa mi-a venit ideea sa pregatesc acest material, pentru ca nu stii niciodata cum te poarta vantul la un festival la care trebuie sa sustii artistii rock alaturi de prietenii tai si trebuie sa fii pe faza.

Geaca de piele

Geaca de piele este un must have in garderoba ascultatorilor de rock.

Tu poart-o cu pantaloni din piele, tricou largut si tenisi sau ghete negre cu toc. Si nu uita sa alegi neaparat un model negru.

Citește și:

Geaca de piele

Alege o geaca de piele pe gustul tau

Tricou Rock Tour

Daca alegi sa porti acest model de tricou, poti inlocui pantalonii reprezentativi stilului cu o pereche de blugi cu aspect deteriorat, ca cea din imaginea alaturata.

In picioare pune o pereche de tenisi si pe cap o palarie neagra.

Tricou rock

Alege modelele rock preferate

Tricou Pink Floyd

Tricoul Pink Floyd cu umerii goi se poarta cu choker, ochelari de soare si blugi sau pantaloni din piele.

Se creaza astfel imaginea de fata rea dupa care atata tanjim atunci cand mergem la anumite evenimente si vrem sa afisam o alta imagine decat cea cu care s-au obisnuit cunoscutii.

Tricou rock

Alege tricoul preferat din stilul rock

Bluza din plasa

Sunt multe festivaluri de muzica rock in aer liber pe care se merita sa le intampini imbracata in aceasta bluza lunga din plasa.

Pe dedesubt pui, dupa preferinte, bustiera sau maiou si pantaloni scurti. Eu as purta-o cu o palarie, geaca de piele si bocanci cu sireturi.

Citește și:

Bluza lunga din plasa

Bluza tip tunica

Blugi rupti si cu aplicatii

Nu o sa dai niciodata gres cu o pereche de blugi negri rupti si cu aplicatii. Ba chiar nimeni nu o sa isi dea seama ca tu acasa nu asculti muzica rock, ci mai degraba esti o mica "intrusa" care a vrut sa se distreze alaturi de prietenii ei fara sa ii pese de cei din jur.

Blugi rupti si cu aplicatii

Blugi cu aspect deteriorat

Pantaloni din piele

Asa cum spuneam, hainele din piele sunt reprezentative pentru stilul gotic.

Alege orice model iti place, indiferent de culoare, dar daca vrei sa dai dovada si de mai mult sex-appeal, iti recomand pantalonii din piele cu sireturi de sus pana jos.

Pantaloni din piele

Vezi mai multe modele de pantaloni din piele

Sandale cu platforma

Incaltamintea "eleganta" pe care o poarta fetele care asculta rock este ceva mai deosebita decat incaltamintea eleganta clasica. Se poarta si tocuri, in special cele groase, insa se pune accent pe platforma. Sa fie cat mai inalta. Partea buna este ca nu trebuie sa iti mai faci griji in ceea ce priveste statul in picioare la un concert.. nu o sa te doara ca atunci cand ai sta pe tocuri.

Citește și:

Sandale cu platforma

Sandale cu platforma

Accesorii pentru fetele care asculta rock

Accesoriile gotice sunt masive, cu tinte si pietre. Se poarta chokerele, bratarile multiple si cu tinte si inelele cu pietre sau modele de animale/pasari, care acopera degetul in totalitate.

Poti sa te joci cu paleta de culori si sa combini negru cu rosu, bordo cu albastru... cat mai intunecate si... tragice.

Accesorii pentru fetele care asculta rock

Choker Bratara din lanturi Bratara multipla Inel masiv

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.