Setari Cookie-uri

Cum se poarta machiajul colorat in acest sezon - tips & tricks pentru un look sexy

Cum se poarta machiajul colorat in acest sezon? Citeste mai jos tips & tricks, precum si sugestii de shopping, sa fii la moda si atunci cand vine vorba de make-up!

Machiajul este fara doar si poate o completare a tinutei tale. O accesorizare, daca vrei. Insa, in primavara/vara 2017, machiajul este o adevarata extensie a outfit-ului. Devine la fel de important precum geanta sau pantofii pe care alegi sa ii porti. Si pentru ca vorbim de sezonul cald, cand de-abia asteptam sa scapam de hainele grele si sa purtam culori ce “striga” de bucurie ca e cald, astazi abordam tehnica machiajului in nuante tari.

Fie ca vorbim despre farduri colorate, fie ca vorbim despre rujuri in nuante intense, astazi aflam cum se poarta machiajul colorat pentru ca tu sa fii in tendintele acestui sezon:

Machiajul a la anii ’80 – farduri, ruj, gloss, ruj, blush? Hmmm, care e diferenta? Ei bine, spunem un singur lucru legat de cum se poarta machiajul colorat inspirat de perioada Disco: sa fie ton in ton.

Citește și:

Alege nuante de rosu, roz, trandafiriu, lila sau oranj si alege-le peste tot pe fata! Fardul mat rosu se aplica pe pleoape si arcade, soft, cat sa sugereze culoarea. Blush-ul din aceeasi gama decoreaza pometii iar rujul mat dar bogat, plin, se aplica pe buzele bine conturate. Exerseaza cu toate nuantele mai sus amintite.

Machiaj in nuante tari

Blush roz Ruj roz Fard de pleoape mat

Grafismele in tonuri acide, intense sunt modalitati de a te machia repede si bine pentru acest sezon. Iata cum se poarta machiajul colorat la ochi, conform trendurilor prezentate de Emilio Pucci, Victoria Beckham sau Maison Margiela!

E important sa ai fata curata, cu fond de ten ce nu incarca. Nu accentua cu blush! La fel de bine, este important sa lasi buzele nude, cat mai aproape de natural. Alege un lipgloss sau un ruj mat in culorile buzelor. La ochi, alege un fard intr-o nuanta tare. Rosu, verde kaki, violet, turcoaz, verde-smaralad, alb, galben – toate se poarta! Traseaza fie o dunga de la coltul ochiului la coada, fie decoreaza pleoapa cu aceeasi nuanta, fie deseneaza un cat-eye colorat.

Citește și:

Machiaj colorat

Fond de ten Balsam de buze cu unt de mango Trusa de farduri

Cum se poarta machiajul colorat la ochi si pe buze? Ei bine, daca nuanta dominanta pe pleoape a fost albastrul (pastelat, intens, lucios, pudra, cremos, grafic sau degrade), la buze se poarta rosul plin, intens, tipator, de cele mai multe ori mat si pur.

Gasesti idei de machiaj cu albastru la ochi la Victoria Beckham sau Christian Siriano. In completarea albastrului de la ochi au vgenit fie buzle nude, fie cele rozii, suave, fie tonurile tari precum cyclamen sau burgundy, fie accentele de glitter pe buze.

Buzele rosii au fost lasate sa fie vedeta intregului chip, fiind propuse cu o fata bine machiata cu fond de ten, ceva mascara cu un look natural si sprancene bine definite, insa neconturate.

Machiaj colorat

Fard duo Glos pentru volum Mascara Ruj

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.