Setari Cookie-uri

Ce geanta office se poarta - Tendinte primavara/vara 2017

Ce geanta office se poarta in aceasta primavara? Am ales cele mai frumoase modele de genti si posete in trendurile sezonului. Citeste cum sa porti rochia business, pantalonii la dunga, fustele conice si camasile cambrate sau ce geanta asortezi unui stil smart-casual la birou

Ce geanta office se poarta in aceasta primavara? Sa ramana servieta intre accesoriile preferate? Mai vorbim despre poseta minimalista, intr-o culoare neutra?

Sa fie geanta mare, de umar inca in tendinte in primavara si la vara? Sau poate vorbim despre geanta mare de mana?

Ce geanta office se poarta?

Pentru ca sezonul acesta cald este foarte ofertant si mai ales, pentru ca nu mai stiu ce fel de geanta sa asortez tinutelor office si business, azi imi fac un bine (sigur si voua) si ma opresc in fata “vitrinelor” cu genti si posete de dama.

Ce geanta office se poarta la o tinuta cu pantaloni la dunga si sacou?

Nimic nu zice mai mult “Lady in charge” decat un costum cu pantaloni sau un outfit cu sacou si pantaloni la dunga! Si daca tot pasesti ca o femeie la putere, ai face bine sa alegi fie pantofi de inspiratie androgina (Oxford, de exemplu). Fie un model de pantofi cu toc. Pentru ca in afara de un ceas destept (de preferat cu curea din piele) nu te-as sfatui sa adaugi alte bijuterii sau accesorii, alege o geanta care sa accentueze ideea de Ladylike Boss.

Citește și:

Geanta de mana cu model ce imita pielea de sarpe rupe monotonia si arata ca pana la urma esti femeie!

Ce geanta office se poarta?

Geanta piele de sarpe Geanta reptila Geanta piele de sarpe

Daca alegi o rochie business, atunci ce geanta office se poarta?

Atunci cand decizi sa porti o tinuta feminina la job, alegi rochia business. Fie ca este vorba de o rochie midi, cu maneci lungi sau trei sferturi. Fie ca alegi o rochie tricotata, minimalista. Fie ca optezi pentru o rochie midi dintr-o stofa subtire, eleganta. Fie ca alegi o croiala ladylike, de inspiratie retro, cu fusta ampla, si talia accentuata. Completeaza rochia cu botine sau pantofi cu toc inalt si gros.

Dar ce geanta office se poarta in aceasta primavara, daca alegi rochiile la birou? Mizeaza pe geanta plic mare. Un plic adauga eleganta, sofisticare unei tinute.

Ce geanta office se poarta?

Plic negru-albastru Plic albastru Plic auriu

Citește și:

Ce geanta office se poarta la tinute feminine cu camasa cambrata si fusta midi?

Iti amintesti de Audrey Hepburn in Vacanta la Roma? De tinuta ei ladylike, cu camasa cambrata, fusta midi, croita amplu si esarfa la gat? Aceea de pe scuter? Fie un astfel de outfit, fie unul in care fusta midi este conica – acesta poate fi stilul feminin cu fusta la birou. I-as asorta o geanta intr-o culoare ce iese in evidenta. O geanta de mana sau de umar, de dimensiune medie.

Daca ai un stil smart-casual la birou, ce geanta office se poarta?

Da, exista si norocase ce nu aplica dress-code-ul la birou. Pentru femeile ce poarta jeans, tricouri, bluze croite lejer, rochii maxi, pulovere si cardigane chic, pentru femeile ce merg si in pantofi-sport sau tenisi la job, pentru ele geanta office poate fi oricare.

Dar ce spune smart-casual mai bine decat geanta de umar, tip sacosa sau toate? In aceasta primavara se poarta maaari, fie albe, fie in culori tari!

Citește și:

Ce geanta office se poarta?

Geanta umar Geanta albastra Geanta glbena

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.