Setari Cookie-uri

Ce este stilul Peekaboo si cum poti sa il construiesti

Stilul Peekaboo este un stil jucaus, fantezist, care aduce aminte de Alice in Tara Minunilor, dar denota senzualitate prin transparente si dantelarii, voaluri transparente, crinoline si fundite.

Ca sa fii adepta acestui stil, ar trebui sa-ti placa rolul de femeie dulce, inocenta si aparent neajutorata. Sa iti placa culorile si materialele deosebite, sa fii optimista si mereu cu zambetul pe buze.

Sincer, pe mine una ma cam tenteaza stilul asta. Se bate cap in cap cu dorinta mea de a fi o femeie puternica si eleganta, dar in timpul liber mi-ar placea sa intru in pielea unui personaj ceva mai animat.

Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si m-am interesat ce hainute imi pun la dispozitie magazinele online care sa se potriveasca cu noul meu rol.

Rochie cu broderie multicolora

Cum spuneam, stilul Peekaboo se construieste cu rochii tip babydoll, crinoline, dantela si tulle, care creeaza impresia de transparenta. Asa ca am ales aceasta rochie din tulle cu broderie multicolora drept exemplu. Este o "bomboana" de rochie care o sa transforme locul in care te aflii intr-un peisaj de poveste, iar cei din jur se vor bucura sa faca si ei parte din scenariu.

Citește și:

Rochii cu broderie

Vezi oferta de rochii cu broderie

Rochie din dantela cu tulle

Cand vine vorba de stilul Peekaboo, sa ai in vedere faptul ca nu prea e loc de haine mulate si ca rochiile si fustele adecvate stilului se poarta adesea cu pantaloni pe dedesubt.

Rochia din imaginea alaturata s-ar afla in topul preferintelor mele, daca nu mi-ar fi rusine sa imi arat picioarele. Este rochia pe care as purta-o, mandra de mine, la nunta din toiul verii a celei mai bune prietene.

Rochii mini

Vezi mai multe rochii cu dantela

Fusta in clos din dantela

Stiul Peekaboo este un stil deosebit de elegant. Odata ce-l adopti vei descoperi o alta latura a elegantei si a senzualitatii, care te transforma intr-una dintre femeile care atrag fara sa lase prea mult la vedere. Fusta midi in clos este potrivita pentru orice moment al zilei.

Daca te vei indragosti iremediabil de ea, asa cum sunt sigura ca se va intampla, nu te abtine sa o porti ori de cate ori iti pofteste inima. Tot de atatea ori vei primi si complimente pentru alegerea facuta.

Citește și:

Fuste midi din dantela

Alege fusta potrivita stilului tau

Rochie mini cu tulle

Spuneam la inceput ca trebuie sa iti placa rolul de fata inocenta si neajutorata, dar am uitat sa mentionez ca implica si o doza de curaj ca sa porti hainele care construiesc stilul Peekaboo.

Ca sa porti o rochie mini din tulle in tonuri nude trebuie sa ai atitudinea corespunzatoare. Trebuie sa le arati celorlalti ca te simti bine in pielea ta si ca esti stapana pe situatie.

Rochii mini

Alege din modelele cu tulle


Dincolo de cele prezentate, stilul Peekaboo se construieste cu volanase, rochii tip babydoll, crinoline, funde si panglici, brose si palarii fanteziste, materiale fluide ca voal, panza, dantela, plasa si tulle prin care se poate vedea sau care creeaza impresia ca s-ar vedea ceva, dar de fapt pe sub e o captuseala din material in culoarea pielii/nude.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.