Setari Cookie-uri

Jeansii crop - perfecti pentru primavara-vara

Jeansii crop sunt un must have al sezonului calduros. Poti incepe prin a-i purta inca de pe acum, cand razele de soare incearca timid sa isi intre in rol si sa ne incante diminetile. Tinerele care traiesc in pas cu moda deja defileaza pe strazile orasului imbracate cu acest model si il vei gasi pus in combinatii care mai de care mai deosebite. Orasul chiar este un podium de moda.

Sunt sigura ca a existat dintotdeauna acest model de blugi, insa eu abia anul trecut i-am remarcat si doar anul asta ma simt mai determinata ca oricand sa imi achizitionez cateva exemplare. Asta e... poate-s eu mai intarziata in ceea ce priveste moda si ajung sa intru in posesia hainelor la moda un sezon mai tarziu. Sa nu exagerez, totusi, pentru ca iarna a fost suficient de friguroasa incat am simtit nevoia sa port chiar si doua perechi de pantaloni si recunosc am renuntat la hainele groase abia la mijlocul lunii martie.

Dar trecem peste aceste detalii si te las in continuare sa te inspiri din recomandarile mele de jeansi crop pentru a-ti crea outfit-uri deosebite, care nu te vor lasa sa treci neobservata.

Jeansi crop cu aspect decolorat

Jeansii crop cu aspect decolorat si croiala dreapta se situeaza undeva intre blugii "prietenului" si cei tip mom fit. Sunt aici ca sa iti fie de folos cand simti nevoia sa te imbraci lejer si sa te simti libera. Ii porti cu pantofi sport si un maiou tank sau tricou oversize.

Citește și:

Aceeasi pereche de blugi se potriveste de minune cu sandalele cu toc sau cu platforma si camasa.

Blugi crop cu aspect decolorat

Cauta modelul preferat

Jeansi crop cu terminatii franjurate

Se poarta blugii fara tiv si terminatiile franjurate. Modelul din imaginea alaturata nu mi-l imaginez altfel decat intr-o combinatie cu pantofi casual sau botine.

Sunt blugii pe care i-as pune in bagajul de vacanta si pe care i-as purta in timpul interminabilelor plimbari sau sesiuni de shopping.

Blugi fara tiv

Vezi oferta la blugi

Jeansi crop skinny

Ai ghicit! Jeansii crop skinny sunt preferatii mei. Nici nu se putea altfel.

Cred ca i-as purta zi de zi cu pantofi stiletto sau sandale cu toc si pe cap o palarie, dar asta doar in cele mai indraznete vise, ca in viata de zi cu zi nu as iesi din combinatia blugi crop skinny - bluza oversize/camasa - tenisi.

Blugi skinny

Alege perechea care ti se potriveste


De-asta imi plac atat de mult blugii, pentru ca sunt usor de combinat si se poate trece atat de usor de la un stil la altul incat nu ar trebui sa imi fac griji ca nu am sau nu stiu cum sa ma imbrac.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.