Setari Cookie-uri

Ce haine sa porti ca sa lasi impresia de picioare lungi

Ma numar printre femeile mici de statura, care isi imbratiseaza cu drag statura, dar care se bucura ca un copil in dimineata de Craciun atunci cand isi pun in picioare incaltaminte cu toc inalt sau cu platforma.

Nu port des, dar si cand o fac ma simt ca si cum as fi intrat in pielea celei mai elegante si pasionale femei din cate cunosc. Oh, stai, de fapt e chiar femeia care se ascunde in mine, dar pe care o las sa iasa la vedere doar la ocazii.

Cum spuneam, nu am o problema cu faptul ca sunt o femeie de 1.60 m, doar ca am si eu momentele mele in care imi aduc aminte ca nu am fost inzestrata cu o pereche de picioare interminabile si atunci simt parca o mica urma de regret. Insa atata timp cat exista trucurile, pot sa stau linistita.

Astazi, spre exemplu, aduc in discutie trucurile care ne ajuta sa ii "mintim" pe ceilalti ca, poate suntem noi mici de statura, dar picioarele ne sunt luuungi.

Trucurile sunt de fapt piese vestimentare de care te lovesti peste tot, dar poate nici nu aveai habar ca au aceasta putere.

Pantalonii skinny

Crede-ma ca si mie mi s-a pus pata pe blugii boyfriend sau mom fit si ma bate gandul sa imi cumpar o pereche, insa stiu ca este indicat sa ii imbrac doar atunci cand port incaltaminte cu toc sau cu platforma inalta, altfel o sa par si mai ghindoaca decat sunt.

Citește și:

De aceea pantalonii/blugii skinny sunt cei mai potriviti pentru minione.

Pantaloni skinny

Cauta modelul care te avantajeaza

Talia inalta

Cred ca ai observat si tu faptul ca fetelor care poarta pantaloni sau fuste cu talie inalta li se subiteaza si li se alungeste silueta.

O pereche de pantaloni cu talie inalta, chiar daca sunt pantaloni scurti sau lungi pana in pamant si evazati, o sa ofere impresia de picioare de 2 metri. E la fel si in cazul fustelor.

Daca sunt lungi, midi, mulate, in clos sau asimetrice, rezultatul va fi acelasi - picioare ca ale modelelor de la Victoria's Secret.

Pantaloni cu talie inalta

Vezi oferta de pantaloni

Fusta/Rochia mini

Nu mai este o noutate faptul ca fusta sau rochia mini este cea mai in masura sa lase impresia de picioare super-mega-extra lungi.

Si stiu ca prea putin dintre noi mai indraznesc in prezent sa se expuna atat de mult, dar nici nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta atata timp cat o porti cu incaltaminte cu talpa joasa.

Citește și:

Bineinteles, pentru un efect si mai puternic, poarta fusta/rochia mini cu o superba pereche de sandale cu toc.

Fuste mini

Vezi ce model de fusta ti se potriveste


Sa mai iei in calcul si faptul ca un costum sau un outfit in aceeasi culoare alungeste silueta si te ajuta sa lasi impresia pe unde mergi ca ai fost inzestrata cu picioare lungi si frumoase.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/diana indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.