Setari Cookie-uri

4 modele de rochii de banchet

Am trecut de perioada frumoasa a liceului, insa asta nu ma impiedica sa privesc cu acelasi drag o rochie de banchet, cu atat mai mult cu cat stiu ca printre cele care imi citesc materialele sunt cateva domnisoare care se pregatesc de un astfel de moment important.

Rochia de banchet trebuie sa fie o rochie asemanatoare celor din povestile cu printese. Trebuie sa puna in valoare frumusetea, feminitatea si delicatetea celei care o poarta, dar si mai important sa o faca sa se simta regina balului. Si nu s-ar putea intampla asta daca rochia nu ar face-o sa se simta confortabil in pielea ei si sa radieze de fericire si de buna dispozitie.

Eu m-am oferit sa pornesc in cautarea rochiei perfecte de banchet. Si... chiar am gasit-o. De fapt, am gasit mai mult, iar pe patru dintre ele le gasesti in continuarea materialului.

Rochie in clos cu tulle

O personalitate romantica si blanda o sa straluceasca in aceasta rochie roz cu tulle.

Poart-o cu pantofi stiletto cu particule stralucitoare, geanta plic si accesorizeaza intreaga tinuta cu o bratara sau un inel masiv, dar de bun gust.

Rochii de banchet

Gaseste modelul care iti place cel mai mult

Citește și:

Rochie asimetrica din dantela

Rochia din dantela se numara printre preferatele adolescentelor cand vine vorba de banchet. Doar ca eu personal m-am cam plictisit de rochiile clasice din dantela, motiv pentru care mi-am indreptat atentia catre acest model asimetric. Se poarta cu sandale cu toc si geanta plic.

Mi-ar placea, asa cum sugereaza si in imaginea, sa o vad purtandu-se cu un accesoriu de cap din dantela.

Rochii din dantela

Cauta in colectia de rochii elegante

Rochie pe umar cu tulle

E clar ca in seara banchetului trebuie sa fii regina. Trebuie sa stralucesti si sa fii cea care pleaca acasa cu cele mai multe cereri de prietenie.

Ei bine, pentru asta ai nevoie de o rochie pe masura, iar rochia lunga, pe umar, din tulle rosu, este cea potrivita.

Rochii pe umar

Oferta rochii de banchet

Rochie din catifea cu broderie

Insa nu toate fetele se dau in vant dupa rochiile "pompoase". Unele dintre noi pun accentul pe eleganta simpla, asta insemnand uneori o simpla rochie midi din catifea.

Citește și:

Se adauga putina broderie pentru efect, o pereche de pantofi stiletto si o geanta plic cu paiete.

Rochii din catifea

Vezi ce tip de rochie ti se potriveste


Sursa Foto Front Page: shutterstock/kesenia perminova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.