Setari Cookie-uri

Cum iti faci moldoveanul fericit de ziua lui?

Peste cateva zile e ziua prietenului meu si ca in fiecare an e mare problema cu “Ce-i cumpar cadou?” De cand ne stim si pana acum cred ca i-am luat cam tot ce se putea.

advertorial

Trebuie sa va marturisesc ca prietenul meu e o “specie” aparte – e moldovean de la Bacau. E galagios, ii place petrecerea si sa fie inconjurat tot timpul de prieteni. E in farmecul lui de moldovean sa faca toate lucrurile sa para haioase. Poate o fi ceva in aer pe la Moldova unde a crescut el de-l face asa mai relaxat. Nu stiu care e secretul lui.

Peste cateva zile e ziua lui si ca in fiecare an e mare problema cu “Ce-i cumpar cadou?” De cand ne stim si pana acum cred ca i-am luat cam tot ce se putea.

Anul asta vreau sa ii caut un cadou prin care sa-i spun cat de minunat e pentru mine: ca glumele lui sunt cele mai haioase, ca nimeni nu mai face gratar asa bine ca el, ca petrecerile nu incep daca el nu e acolo, ca Chuck Norris sufera ca nu e moldovean ca el. Exagerez un pic, dar ati inteles voi, caut ceva sa-l gadile la orgoliu.

Citește și:

Si cautand cadoul perfect pentru moldoveanul meu am aflat de la o prietena de oamenii astia: UaiUai – Tricouri Moldovenesti. M-am uitat la ei pe site si am dat peste o gramada de chestii misto de dat cadou pentru moldoveni.

Am ales pana la urma sa-i dau cadou chilotul “Super Moldovean” si tricoul “Ca voda prin loboda=like a boss”.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.