Setari Cookie-uri

Rochii de zi din dantela – cum sa le porti in acest sezon

De cateva sezoane incoace, rochia din dantela a “migrat” din tinutele de ocazie si de seara, usor-usor catre mixurile de cocktail, de party sau de mers in club si pana la tinutele de zi.

Rochii de zi din dantela – cum sa le porti in acest sezon asa incat sa nu fii nici prea eleganta. Nici prea sofisticata. Nici prea baby-doll. Nici prea vulgara! Ei bine, de cateva sezoane incoace, rochia din dantela a "migrat" din tinutele de ocazie si de seara, usor-usor catre mixurile de cocktail, de party sau de mers in club si pana la tinutele de zi.

Se poarta acele rochii de zi din dantela fina, eleganta. Se poarta si influentele Boho, cu dantele tip broderie sau macrame. Si desigur, se poarta dantela pretioasa, neagra, cu tenta Dark, Punk, Goth. Am ales cateva modele de referinta pentru acest sezon:

Rochii de zi din dantela neagra

Se poarta dantela neagra tip “voal cu buline”. Trebuie s-o stii! Este dantela ce aminteste de voaletele sexy, misterioase. Si se poarta dantela neagra cu motive florale. O dantela fina, eleganta, pretioasa, transpusa in modele aproape casual.

Citește și:

Pentru a fi in trendurile sezonului, poarta rochia de zi din dantela neagra, cu sandale cu barete fine. Pastreaza un machiaj si o coafura naturale.

Rochii de zi din dantela neagraRochie negru cu crem

Rochii de zi din dantela colorata in nuante tari

Nici ca se poate fi “mai de zi” o dantela colorata. De la tonuri pastelate, soft in anii trecuti, iata, dantela “prinde curaj” si in aceasta vara se va purta ziua in culori acide, intense, puternice! Oranj acid, galben intens, violet, albastru sau verde saturat, tu alegi!

Daca alegi rochii de zi din dantela, opteaza pentru lungime midi sau maxi. Cu atat mai mult daca alegi si tonuri tari. Poarta aceasta rochie cu botine sau sandale tip-saboti, un colier lung si o geanta de mana, usor Boho.

Rochii de zi din dantela colorata in nuante tari Rochie Little Mistress

Rochii de zi din dantela tip macrame sau broderie

Broderii pline sau dantele ce amintesc de macrameurile crosetate fin. Este plina primavara de ele. Iar vara nu se va lasa mai prejos.

Citește și:

Alege un model in tonuri soft, calde dar neutre daca esti mai timida sau nuante puternice, a la anii ’80, daca vrei sa experimentezi moda indrazneata a sezonului! Poarta rochiile de zi din dantela macrame, brodata, in stil Boho, cu o accesorizare curajoasa. Cu printuri, texturi puternice si culori!

Rochii din dantelaRochie de plasa

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.