Setari Cookie-uri

Bucuria doamnelor: Stiletto cu toc subtire sau cu toc gros!

Balerinii si stiletto cu toc subtire, dar si cei cu toc gros sunt vedetele acestui sezon.

comunicat de presa

stiletto Pantofii, ca si diamantele, sunt la fel de pretiosi pentru o femeie. In garderoba unei doamne se vor gasi intotdeauna cel putin opt perechi de pantofi, insa mereu se va afla in imposibilitatea de a alege ce sa incalte in ziua respectiva. La fel si cu hainele. Acum este sezonul in care nu trebuie sa faca rabat de la moda!

Doamnele si domnisoarele au renuntat la bocanci, ghete si cizme, si au dat iama in magazine pentru a-si innoi garderoba de primavara-vara. Balerinii si stiletto cu toc subtire, dar si cei cu toc gros sunt vedetele acestui sezon, iar cei de la www.sabrine.ro au o gama variata de astfel de articole, si in multe nuante, potrivite pentru orice fel de iesire. Pantofii cu bot ascutit si toc gros inalt sunt ideali pentru birou, evenimente si chiar si club sau cocktail. Acest model de stiletto are avantajele pe care le cauta toate femeile atunci cand intra intr-un magazin si decid sa-si cumpere o pereche: sunt extrem de comozi si de versatili. Ii combini la orice tinuta si-i poti purta cam toata ziua, fara sa te vaiti seara ca te doare spatele sau gleznele! Si asta datorita tocului care face toti banii! Culmea, pretul este mic! Astfel de conduri, efectuati din piele de buna calitate, costa doar 279 de lei la cei de la Sabrine. Apropo, specialistii in moda recomanda acest tip de pantof si celor care au circumferinta gleznei mai mare, intrucat dau impresia de picior lung si mai subtire.

Citește și:

stiletto

Bineinteles, stiletto clasic, cel cu tocul subtire, este vedeta si anul acesta si, probabil, nu se vor ”duce” nici anul viitor, pentru ca designerii il reinventeaza si-l propun in diferite culori si cu tot felul de ”arhitecturi”. Spre exemplu, un stiletto cu bareta fina si o catarama la fel, vor pune mereu in evidenta o femeie. Nu se poarta de nevoie, ci de placere! @Sabrine propune trei modele: pe cel cu imprimeu de sarpe auriu, cu decupaj pe laterale, sau cu bareta.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.