Setari Cookie-uri

Rochii elegante din satin: cum le porti in vara aceasta

Rochia-furou, din sezoanele trecute a facut posibila reintoarcerea satinului in preferintele designerilor, starurilor si stilistilor. Iar acum se poarta multe rochii elegante din satin si ziua

Rochii elegante din satin – despre ele este vorba! Si despre cum sa le porti in aceasta vara! Daca pana anul trecut satinul era trecut la “texturi non grata”, iata-l acum, in primavara/vara 2017, in plin apogeu!

Rochia-furou, aparuta in sezoanele trecute facut posibila reintoarcerea satinului in preferintele designerilor, starurilor si stilistilor. Iar acum se poarta multe rochii elegante din satin! Desigur, seara, la un cocktail sau o petrecere. Fara doar si poate in tinutele de ocazie speciala. Dar si in outfit-urile de zi – casual, sau chiar sport! Iata deci ce modele de vor purta:

Rochii elegante din satin, a la anii ‘80

Sunt scurte. Au umerii mari, bufanti, eventual cazuti. Pot avea decolteu cu umerii la vedere. Au maneca lunga. Si se poarta cu indrazneala, cu pantofi cu toc si cercei masivi!

Citește și:

Inspira-te de la Kenzo, Saint Laurent sau Isabel Marant. Poarta aceasta rochie atunci cand iesi cu fetele. Poate la club. Poate la o petrecere! Poate la karaoke!

Adauga neaparat stiletto sau pumps si o bijuterie masiva! Un ruj burgundy, bogat sau rosu intens si gata!

Rochii elegante din satin

Vezi detalii pentru rochie clos din satin

Rochii elegante din satin cu imprimeu

Iata o varianta de rochie satinata de zi! Pe care o poti purta lejer la birou sau casual. Important este sa aiba croiala lejera, confortabila. Daca gasesti un model cu buzunare si mai bine!

Poarta acest model de rochie midi cu o curea prinsa lejer in talie. Mai ai nevoie de o pereche de botine in contrast. Inspira-te de la Emilio Pucci.

Rochii elegante din satin

Urmareste in magazin rochia tip halat din satin cu imprimeu pene

Rochii elegante din satin cu croiala tip camasa

Inca o varianta de rochie din satin usor de adaptat la job, casual sau chiar sport.

Citește și:

In ceea ce priveste rochiile-camasa ale primaverii si ale verii, alege lungimea midi! Cu atat mai mult, daca textura este una pretioasa precum este satinul.

Ce zici de o pereche de pantofi-sport si niste ochelari de soare colorati, cu rame masive, din plastic? So ‘80s! So cool!

Rochii elegante din satin

Vezi mai multe detalii pentru aceasta rochie lunga din satin

Rochii elegante din satin pe un umar

Croiala asimetrica este foarte populara in acest sezon. Se “simte” la lungime dar si la umeri.

Decolteul cu umerii la vedere este la moda dar si mai mult este in trend asimetria in zona umerilor. Rochia din satin cu un umar cazut este perfecta indiferent de ocazie.

Poart-o ziua cu sandale flats, cu multe curele si aplicatii. Poart-o sport-urban cu tenisi sau bocanci ori cizme de vara si palarie de cowboy. Si poart-o seara sau la o ocazie cu stiletto inalti si un cercel lung.

Citește și:

Rochii elegante din satin

Vezi pret si detalii pentru aceasta rochie scurta din satin verde


Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.