Setari Cookie-uri

NITA SAO, palariile care au trecut de la stadiul de vis la o realitate succes

Casa NITA SAO, un loc plin de magia unui palarier.

comunicat de presa

nita sao
E timpul sa indraznim sa purtam palarii, care mai de care mai colorate, voluminoase sau accesorizate, care scot din anonimat absolut orice tinuta de zi sau de seara. NITA SAO este locul unde vei gasi cu siguranta palaria mult visata.

Mergi direct la sursa, in lumea fascinanta a operelor create de catre designerul Ana Istodorescu, in Piata Kogalniceanu nr. 7, unde s-a deschis cel mai mare showroom de palarii unicat din Bucuresti, House of NITA SAO. O bijuterie de casa, desprinsa dintr-o frumoasa poveste interbelica, presarata cu artisti de tot felul. Scriitori, teatrologi, actori, tapiteri si croitori si-au lasat amprenta creatiei in frumoasa cladire care a devenit acum casa NITA SAO, un loc plin de magia unui palarier.

nita sao

"Imi doresc ca acest superb spatiu sa devina o casa de moda in adevaratul sens al cuvantului. Ca orice femeie chic sa-si poata compune tinute cap-coada, atat pentru evenimente cat si de zi cu zi. Camera palariilor gazduieste in momentul de fata peste 200 de creatii unicat iar in camera de haine gasim primele doua colectii de haine, ce urmeaza a fi lansate zilele acestea. Asteapta sa fie descoperite si o colectie de esarfe, una de bijuterii handmade si o vitrina cu bijuterii vintage. Cat despre pantofi si genti, intentionez in viitor sa deprind si tainele acestei meserii, pentru ca experienta sa fie una cu adevarat completa." (Ana Istodorescu)

Citește și:

Lansarea showroom-ului NITA SAO s-a bucurat de un numar de peste 100 de invitati din industria modei, bloggeri de fashion si artisti, care au descoperit in premiera si primele colectii de haine semnate NITA SAO. Evenimentul vine in urma mai multor reusite pe care brand-ul NITA SAO le-a bifat, printre care si lansarea propriului blog in cadrul London Fashion Week, primavara aceasta.

palarii

Mai multe experiente fascinante pot fi urmarite pe blogul Nitasao.com, de unde aflam cum si unde se poarta palariile sau cu ce pot fi accesorizate cel mai bine in functie de eveniment sau anotimp.

https://www.nitasao.com/blog

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.